• Cottover Miesten t-paita, MustaCottover Miesten t-paita, MustaCottover Miesten t-paita, MustaCottover Miesten t-paita, Musta
  Cottover Miesten t-paita, MustaCottover Miesten t-paita, MustaCottover Miesten t-paita, MustaCottover Miesten t-paita, Musta
 • Cottover Miesten t-paita, Musta

  TOP 50
  Tuotenumero: 141008-990
  14.89 €
  ALV 24%

  Tilaa 5 ja säästä -5%
  Tilaa 10 ja säästä -10%
  Tilaa 25 ja säästä -16%
  Tilaa 50 ja säästä -22%
  Tilaa 100 ja säästä -29%
  Tilaa 200 ja säästä -32%
  Tilaa 500 ja säästä -35%
  Toimitustila
  Varastossa
  Maksuaikaa 14-45 vrk. Laskutuslisä alkaen 0 €
  collector
  YhteydenottopyyntöTäytä vaaditut kentät ja myyjä ottaa yhteyttä
 • Tuotekuvaus
  • Luomu
  SUUNNITTELE HUIPPU LAADUKAS MIESTEN LUOMUPUUVILLAINEN T-PAITA
  Vapauta sisäinen designerisi ja teetä oma design t-paitaan meidän suunnitteluohjelmallamme. Klikkaa "LISÄÄ PRINTTI" ja pääset suunnitteluohjelmaan. Valitse t-paidan väri ja lisää tekstiä monilla eri fonteilla. Voit lisätä objekteja kymmenistä eri malleista. Voit myös ladata omia kuvia järjestelmään ja käyttää niitä. Suosittelemme käyttämään korkean resoluution kuvia parhaan lopputuloksen saamiseksi.

  Upea miesten t-paita pyöreällä kauluksella. Kauluksessa siisti ribbineulos. Luomua ja kestävääkehitystä tukien tottakai!

  Paita on valmistettu hienolaatuisesta Reilun Kaupan luomupuuvillasta. Printtivaatteen uuden luomumalliston vaatteet valmistetaan pellosta paitaan asti kestävää kehitystä ajatellen. Luomumallisto on Joutsen-, GOTS- ja ÖKÖ-TEX merkitty ja mallistossa käytetty puuvilla on 100% ekologista ja sillä on Reilun Kaupan sertifiointi. Tuotteiden ympäristömerkit osoittavat niiden täyttävän laatua, terveyttä, ympäristöä ja työoloja koskevat vaatimukset.

  Kuvaus: Pyöreä kaulus.
  100% Reilun Kaupan -luomupuuvilla
  Konepesu: 60 asteessa
  Paino: 160 g/m2
  Tiesitkö että: Reilun kaupan puuvillan viljelijöille taataan vähimmäishinta, joka kattaa puuvillan kestävän tuotannon kulut. Puuvillan viljelijä saa lisäksi ylimääräisen palkkion, joka voidaan investoida koko yhteisön hyväksi esimerkiksi kouluihin, sairaaloihin tai kaivoihin. Lapsilla tulee olla mahdollisuus käydä koulua ja työskennellä. Lue lisää tästä ja paljon muusta meidän luomutuote infosta.
  Tätä tuotetta löytyy omasta varastosta (toimitusaika n. 3-14 arkipäivää)

  Tilaamme maanantaisin täydennystä, maahantuojan varastosta, muiden värien ja puuttuvien kokojen osalta. (toimitusaika n. 5-14 arkipäivää)

  Jos tarvitset tuotteet kahden viikon sisällä, niin varmista vielä asiakaspalvelusta toimitusaika.

  HUOM! Painatukset eivät kuulu hintaan, näet lopullisen hinnan painatuksilla suunnitteluohjelmassa
 • Vaihtoehdot:
  Tuotetiedot
  Materiaali:
  100% puuvillaa
  Vyötärön korkeus:
  Miehille, Unisex
  Valmistajan SKU:
  141008
  Tuoteryhmä:
  T-Paidat
  Tuotenumero:
  141008-990