Topit

Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Hinta
    • Tuotetyyppi
      5 tuotetta

     TOPIT KUVALLA

     Hihattomat paidat eli topit on suosittuja etenkin urheilussa. Topeista löytyy vaihtoehtoja edullisista aina laadukkaisiin luomupuuvillaisiin vaihtoehtoihin. Miesten hihaton paita käy monesti myös hyvin unisex-valinnaksi. Maahantuojiltamme on saatavilla eri malleja ja merkkejä, joten valinta voi tuntua vaikealta. Olemme pyrkineet helpottamaan valintaasi rajaamalla valikoimaamme muutamiin suosittuihin vaihtoehtoihin. Paita on yksi asukokonaisuutesi näkyvimpiä osia ja meillä voit lisätä siihen haluamasi logon, kuvan tai tekstin tuomaan persoonasi esiin. Hihattomat paidat sopivat erittäin hyvin moniin käyttötarkoituksiin, haluat sitten antaa hauskan lahjan, antaa tiimillesi yhtenäisen ilmeen tai vaikka urheiluun. Valitsemalla kirkkaan tai erikoisen värin, niin erotut varmasti joukosta.

     OIKEAN TOPIN VALINTA

     Mikä on sinulle tärkeää hihattoman paidan valinnassa? Onko sen oltava mahdollisimman edullinen, laadukas, kestävä, ekologinen vai pitääkö olla saatavissa jokin tietty väri? Jos tarvitsette useamman hihattoman paidan, niin silloin myös kokoskaala on hyvä tietää ja onko samasta paidasta löydyttävä myös naisten malli vai käykö miesten malli kaikille? Käyttötarkoitukseesi kannattaa valita sopiva toppi, jotta sitä on mukava pitää päällä ja se kestää hyvin sille toivotun ajan. Suosituin mallimme on ollut miesten hihaton t-paita, joka sopii moneen käyttötarkoitukseen. Se on edullinen ja sitä löytyy varastostamme heti ainakin sinisenä. Voit helposti rajata tuotteita koon, valmistajan, värin ja hinnan mukaan.

     OIKEAN KOON VALINTA

     Yleensä eri valmistajien koot poikkeavat toisistaan jonkin verran, varsinkin tosi pienissä ja isommissa ko’oissa. Voit helposti verrata oman sopivan topin rinnanleveyttä (mittaa tasaisella alustalla leveys kainalosta kainaloon) ja pituutta (mittaa kaula-aukon ja olkasauman leikkauskohdasta helmaan) mittataulukon mittoihin. Mikäli sinulla on kysyttävää oikeasta koosta, ota yhteyttä, autamme mielellämme!

     TOPIT PAINATUKSELLA

     Suunnittele itse kuva toppiin. Meillä se onnistuu helposti: Voit lisätä oman kuvan, logon tai tekstin toppiin helppokäyttöisellä suunnitteluohjelmalla. Siirry vain suoraan tuotteesta suunnitteluohjelmaan, valitse väri ja koko, lisää kuvakirjaston valmiita printtejä, omia kuvia, logoja, muokkaa printti tai teksti mieleiseksi ja tilaa. Vapauta sisäinen designerisi ja anna luovuutesi virrata! Jos valitsemasi toppi löytyy heti varastostamme, niin saat uuden printtipaitasi noin viikossa. Jos sinulla on kiire, niin tiedustele toimitusajasta etukäteen asiakaspalvelustamme.

     TOPIT YRITYKSILLE

     Miesten hihattomat paidat sopivat unisex-mallina hyvin myös tapahtumiin tai jaettavaksi mainoslahjoina. Tarvitseeko joukkueesi tai urheiluseura hihattomat paidat jäsenilleen? Printtivaatteelta löytyy. Me teemme paitoja myös monille yhdistyksille. Voit helposti tilata topit yrityksen tai joukkueen omalla logolla suoraan verkkokaupasta. Suunnitteluohjelmalla voit lisätä logosi haluamaasi paikkaan, lisätä määrät kokoihin ja valita paidan värit lukuisista eri värivaihtoehdoista. Suunnitteluohjelma laskee automaattisesti määräalennukset ja kaikki tämä ilman tarjouspyyntöä! Parhaiten toimii logosta vektoritiedosto, yleensä se on .ai-, .eps- tai pdf-päätteinen.

     Eikö logostanne ole vektoritiedostoa? Meiltä löytyy verkkokaupasta palvelu logon vektorointiin, niin sekin ongelma saadaan ratkaistua. Saatte logostanne vektoritiedostot myöhempää käyttöä varten. Jos tuotteilla on kiire, alle kahden viikon toimitusaika, niin otathan ensin asiakaspalveluun yhteyttä. Voit myös pyytää tarjouspyynnön sähköpostilla ja teemme tarjouksen verkkokaupan kautta valmiiksi logot aseteltuna. Tarjouspyyntöä varten on tärkeää ilmoittaa sähköpostissa tarkat tiedot tarpeistanne: määrät, koot, värit, logot ja niiden sijoittelut. Käyttötarkoitus on myös hyvä ilmoittaa, jos etsitte edullista, todella laadukasta tai ekologista tuotetta.

     HAUSKAT TOPIT

     Uskotko, että topilla voit erottua eduksesi niin kesäterassilla, urheilussa kuin festareillakin? Haluatko herättää huomiota ja saada helppoja keskustelun avauksia mielenkiintoisten ihmisten kanssa? Meiltä löytyy siihen ratkaisu: Valitse hätkähdyttävä topin väri ja lisää siihen hauska kuva tai teksti. Tekstiprinttiin voit laittaa vaikka kysymyksen tai lyhenteen jostain loistavasta läpästä. Jos et halua niin paljon huomiota, niin voit valita mustan t-paidan ja keskittyä itse printtiin. Musta väri on käytännöllinen ja suosittu väri. Valkoinen on myös kiva väri esimerkiksi tummien shortsien kanssa kesähelteillä.