Kauluspaidat

Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Hinta
    • Leikkaus
     • Tuotetyyppi
       8 tuotetta

      KAULUSPAITA LOGOLLA

      Kankainen kauluspaita on aina tyylikäs, olitpa sitten työelämässä tai vapaa-ajalla. Kauluspaidoissa löytyy vaihtoehtoja edullisemmista aina huippulaadukkaisiin vaihtoehtoihin. Meiltä löytyy kangaspaidoista niin miesten kuin naistenkin mallit. Maahantuojiltamme on saatavilla lukuisia eri malleja ja merkkejä, joten valinta voi tuntua vaikealta. Olemme pyrkineet helpottamaan valintaasi rajaamalla valikoimaamme muutamiin suosittuihin vaihtoehtoihin. Tyylikäs kangaspaita on yksi asukokonaisuutesi näkyvimpiä osia ja meillä voit lisätä siihen yrityksen tai järjestön logon. Kauluspaidat sopivat hyvin moniin käyttötarkoituksiin: työkäyttöön, messuille tai tiimin yhtenäiseen ilmeeseen. Valitsemalla erikoisemman värin, niin erotut varmasti joukosta.
      >br>Voit tilata helposti kauluspaidat yrityksen omalla logolla suoraan verkkokaupasta. (Tämä palvelu on tulossa lähiaikoina) Suunnitteluohjelmalla voit lisätä logosi haluamaasi paikkaan, lisätä määrät kokoihin ja valita paidan värit eri värivaihtoehdoista. Suunnitteluohjelma laskee automaattisesti määräalennukset ja kaikki tämä ilman tarjouspyyntöä! Parhaiten toimii logosta vektoritiedosto, yleensä se on .ai-, .eps- tai pdf-päätteinen. Eikö logostanne ole vektoritiedostoa? Meiltä löytyy verkkokaupasta palvelu logon vektorointiin, niin sekin ongelma saadaan ratkaistua. Saatte logostasi vektoritiedostot myöhempää käyttöä varten. Jos tuotteilla on kiire, alle kahden viikon toimitusaika, niin otathan ensin asiakaspalveluun yhteyttä. Voit myös pyytää tarjouksen sähköpostilla ja teemme tarjouksen verkkokaupan kautta valmiiksi logot aseteltuna. Tarjouspyyntöä varten tulee ilmoittaa sähköpostissa tarkat tiedot tarpeistanne: määrä, koko, väri, logo ja sen sijoittelu. Jos valitsemasi kauluspaita löytyy heti varastostamme, niin saat uudet kauluspaitasi noin kahdessa viikossa. Jos sinulla on kiire, niin tiedustele toimitusajasta etukäteen asiakaspalvelustamme.

      OIKEAN KAULUSPAIDAN VALINTA

      Mikä on sinulle tärkeää kauluspaidan valinnassa? Onko sen oltava mahdollisimman edullinen, laadukas, kestävä, erittäin hyvin istuva, ekologinen vai pitääkö olla saatavissa jokin tietty väri? Jos tarvitsette useamman kauluspaidan, niin silloin myös kokoskaala on hyvä tietää ja onko samasta paidasta löydyttävä myös naisten malli vai käykö miesten malli kaikille? Käyttötarkoitukseesi kannattaa valita sopiva paita, jotta sitä on mukava pitää päällä. Kauluspaitoja emme varastoi omassa varastossamme, mutta ne saadaan noin viikossa maahantuojalta. Jonkin verran löytyy sovituskappaleita esittelytilastamme. Voit helposti rajata tuotteita koon, valmistajan, värin ja hinnan mukaan.

      OIKEAN KOON VALINTA

      Monesti eri valmistajien koot poikkeavat toisistaan jonkin verran, varsinkin tosi pienissä ja isommissa ko’oissa. Voit helposti verrata oman sopivan kauluspaidan rinnanleveyttä (mittaa tasaisella alustalla leveys kainalosta kainaloon) ja pituutta (mittaa kaula-aukon ja olkasauman leikkauskohdasta helmaan) mittataulukon mittoihin. Joskus on myös hyvä verrata hihojen pituutta, jos tämä tieto on saatavilla mittataulukosta. Mikäli sinulla on kysyttävää oikeasta koosta, ota yhteyttä, autamme mielellämme!