Vektorointi

Rajaa tuloksia
 • Hinta
   1 tuotetta
  Vektoroinnissa bittikarttakuva (jpg, tiff, bmb ja png-päätteinen kuva tiedosto) muutetaan vektorigrafiikaksi (ai, eps, cdr, pdf, svg-päätteinen tiedosto). Joskus logo on tallennettu vektoritiedosto päätteiseksi, mutta sisällä on siltikin vain kuvatiedosto, joka ei ole vektoroitu. Ammatti graafikot tekevät logoista yleensä aina vektoritiedoston ja toimittavat myös logon muissa tarvittavissa tiedostomuodoissa. Bittikarttakuva on lukittu tiettyyn kokoon ja tarkkuuteen ja se ei monesti kelpaa eri painotuotteisiin, kun logoa pitää suurentaa tai tarvitaan leikkuuviivat. Jos etsitte tähän ongelmaan ratkaisua, niin tarjoamme siihen edullisen vektoroinnin ja voimme myös toimittaa erilaisia painotuotteita tarpeen mukaan.

  Vektrointiin meillä käytetään Adoben Illustrator-ohjelmaa. Käytännössä vektorointi on logon uudelleen piirtämistä olemassa olevan logon pohjalta vektorointi-ohjelmalla. Jos logo on yksivärinen ja siitä on erittäin laadukas bittikarttakuvatiedosto, niin se saadaan automaattivektoroitua nopeasti riittävällä laadulla.

  Me Printtivaatteella vektoroimme myös teille logon tai printin kuvasta. Monesti painatuksia varten tarvitaan vektoroitu tiedosto, jotta leikkuri tunnistaa viivat mistä leikataan. Olemme huomanneet monilla asiakkaillamme, että logo on tehty kuvankäsittelyohjelmalla jpg tai png muodossa ja joskus kuvatiedosto on myös hyvin epätarkka ja silloin sen laadukkaasti painaminen on mahdotonta ilman vektorointia. Vektoroinnissa on myös se hyöty, että kuvan kokoa voidaan muuttaa kuvanlaatua huonontamatta.

  VEKTORITIEDOSTO LOGOSTA NOPEASTI

  Osta meiltä vektorointi suoraan verkkokaupastamme alkaen 40€ ja toimita meille logosta tai printistä kuva sähköpostiimme. Toimitamme logon vektoritiedostot 1-5 arkipäivän kuluessa.