Harjoitusliivit

Harjoitusliivit painatuksella tai ilman. Painata harjoitusliiveihin logo ja pelinumero.
Harjoitusliivit painatuksella tai ilman. Painata harjoitusliiveihin logo ja pelinumero.
Rajaa tuloksia
 • Hinta
   0 tuotetta

  HARJOITUSLIIVIT LOGOLLA

  Harjoitusliivit sopivat mm. salibandyyn, jalkapalloon, koripalloon ja lentopalloon niin ammattilaiselle kuin harrastelijallekin ja saatte ne meiltä urheiluseuranne logolla varustettuna. Meiltä saat usean valmistajan liivejä, mutta olemme valinneet suosituimmat verkkokauppaamme. Huomaa, että meiltä saat kaikkia valmistajien sivuilta löytyviä tuotteita. Kysy, jos et löytänyt etsimääsi.

  HARJOITUSLIIVIEN PAINATUS

  Luo urheiluseuran harjoitusliivit itse. Meillä se onnistuu helposti: Lisää seuran logo, pelinumero ja nimi harjoitusliiveihin helppokäyttöisellä suunnitteluohjelmalla. Siirry vain suoraan tuotteesta suunnitteluohjelmaan, valitse väri ja koko, lisää logo, numero, nimi mieleisellä asettelulla ja tilaa. Suunnitteluohjelma laskee automaattisesti määräalennukset ja kaikki tämä ilman tarjouspyyntöä! Jos valitsemasi liivit löytyvät heti varastostamme, niin saatte uudet harjoitusliivinne noin kahdessa viikossa. Jos sinulla on kiire, niin tiedustele toimitusajasta etukäteen asiakaspalvelustamme.

  Parhaiten toimii logosta vektoritiedosto, yleensä se on .ai-, .eps- tai pdf-päätteinen. Eikö logostanne ole vektoritiedostoa? Meiltä löytyy verkkokaupasta palvelu logon vektorointiin, niin ongelma saadaan ratkaistua. Saatte logostanne vektoritiedostot myöhempää käyttöä varten. Voit myös lähettää tarjouspyynnön sähköpostilla ja teemme tarjouksen verkkokaupan kautta valmiiksi logo, numerot ja nimet aseteltuna. Tarjousta varten on tärkeää ilmoittaa sähköpostissa tarkat tiedot tarpeistanne: määrä, väri, logo, numerot ja nimet sekä niiden sijoittelu.