Laukut, kassit & reput

Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Valmistaja
   • Hinta
     50 tuotetta

    LAUKUT, KASSIT JA REPUT LOGOLLA

    Haluatko yhtenäiset kassit urheiluseuran jäsenille, printattuja puuvillakasseja myyntiin tai messuille? Valikoimastamme löytyy loistavia laukku-, kassi- ja reppuvaihtoehtoja niin omaan käyttöön, urheiluseuroille kuin yrityksillekin. Olemme pyrkineet helpottamaan valintaasi rajaamalla valikoimaamme muutamiin erinomaisiin ja suosittuihin vaihtoehtoihin. Maahantuojilta voimme tilata haluamasi vaihtoehdon, jos sitä ei juuri nyt löydy varastostamme. Valitsemalla kirkkaan tai erikoisen värin, niin sinä ja yrityksesi tai urheiluseurasi erottuvat varmasti joukosta.

    Suunnittele itse kuva kassiin tai reppuun. Meillä se onnistuu helposti: Lisää logo, oma valokuva ja/tai teksti tuotteeseen helppokäyttöisellä suunnitteluohjelmallamme. Siirry vain suoraan tuotteesta suunnitteluohjelmaan, valitse väri, lisää tekstiä, kuvakirjaston valmiita printtejä, oma kuva tai logo, muokkaa kuva ja/tai teksti mieleiseksi ja tilaa. Suunnitteluohjelma laskee automaattisesti määräalennukset, eikä tarvitse lähettää tarjouspyyntöä.

    Parhaiten toimii logosta vektoritiedosto, yleensä se on .ai-, .eps- tai pdf-päätteinen. Eikö logostanne ole vektoritiedostoa? Meiltä löytyy verkkokaupasta myös palvelu logon vektorointiin, niin sekin ongelma saadaan ratkaistua. Saatte logostanne vektoritiedostot myöhempää tarvetta varten.

    Jos tuotteilla on kiire, alle kahden viikon toimitusaika, niin otathan ensin yhteyttä asiakaspalveluun. Voit myös pyytää tarjouksen sähköpostilla ja teemme tarjouksen verkkokaupan kautta logot valmiiksi aseteltuna. Tarjousta varten tulee ilmoittaa sähköpostissa tarkemmat tiedot tarpeista: määrä, värit, logot ja niiden sijoittelut. Jos valitsemasi tuote löytyy heti varastostamme, niin saat uuden kassisi/reppusi noin viikossa. Jos sinulla on kiire, niin tiedustele toimitusajasta etukäteen asiakaspalvelustamme.