Seuravaatteet

Suunnittele seuravaatteet painatuksella suoraan suunnitteluohjelmassa tai pyydä tarjous sähköpostilla. Saatavilla myös paljon tuotteita, mitä ei vielä ole sivuilla.
Suunnittele seuravaatteet painatuksella suoraan suunnitteluohjelmassa tai pyydä tarjous sähköpostilla. Saatavilla myös paljon tuotteita, mitä ei vielä ole sivuilla.

Seuravaatteet

Etsitkö urheiluseuralle uusia treenivaatteita? Haluatko seuravaatteisiin seuran logon ja pelinumeron? Hyvä, olet oikeassa paikassa! Meiltä löytyy laaja valikoima laadukkaita pelipaitoja ja -shortseja, pelisukkia, verryttelyasujakaan unohtamatta. Lisäämme uusia tuotteita säännöllisesti, mutta koska valikoima on laaja, niin kaikkia on mahdoton lisätä kerralla. Edustamme mm. merkkien Craft ja Stanno seuravaatteita. Lisäksi meiltä saa oman Printtivaate brändin sublimaatiolla valmistettuja pelipaitoja, shortseja yms. oman designin tai meidän pohjien mukaan.

Toimimme vain luotettavien ja kestävää kehitystä noudattavien maahantuojien kanssa ja arvostamme ekologisuutta erittäin paljon, ja siksi meillä onkin laaja valikoima luomupuuvillatuotteita. Yksilöimme valitsemasi tuotteet joko brodeerattuna tai painettuna. Tutustu tuotevalikoimaamme!

SEURAVAATTEET PAINATUKSELLA

Saat meiltä suoraan seuravaatteet painatuksella usean vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Perheyrityksemme tekee painatuksia Vantaan Ylästössä lähellä kehä 3:sta. Painatustapoina käytämme lämpösiirtopainatusta ja uutuutena DTF-painatusta. Tarvittaessa brodeerauksetkin onnistuu. Voit noutaa tai sitten lähetämme tuotteet Matkahuollolla tai Postilla. Verkkokaupastamme löytyviin tuotteisiin voit suunnitella itse painatukset helpossa suunnitteluohjelmassa ja tilata suoraan. Ohjelma laskee määräalennukset automaattisesti. Tarjouksen voit myös helposti pyytää tarjouspyyntölomakkeella..

Toimitamme peliasuja eri lajeihin, kuten jalkapallo, salibandy, lentopallo ja käsipallo. Sublimaatiolla toteutetut peliasut saadaan myös edellämainittujen lajien lisäksi koripalloon ja jääkiekkoon. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

OMAT PELIPAIDAT PAINATUKSELLA

Teemme painatuksia myös asiakkaan omiin pelipaitoihin ja muihin vaatteisiin. Näitäkin voi suunnitella valmiiksi suunnitteluohjelman kautta, valitset vain verkkokaupan jostakin tuotteesta Lisää oma printti, niin pääset suunnitteluohjelmaan. Tuote valinnasta, Vaihda tuote löydät alimpana kategoriana Pohjat asiakastuotteisiin, valitsen jonkin näistä tuotteista ja lisäät printit. Voit tilata suoraan siitä ja toimittaa meille tuotteet.

SEURAVAATE KUVASTOT

Jos haluamaanne tuotetta ei ole vielä sivuillamme, niin löydätte lisää vaihtoehtoja näistä kuvastoista.

Stanno 2022.
Craft Teamwear 2022.