Työvaatteet painatuksella

Työvaatteet painatuksella

Työpaita on tärkeä osa ammattilaisen asuun ja se tulisi valita huolella, jotta se sopii tarpeisiin ja tarjoaa mukavuutta työpäivän aikana. Työpaidassa tulee olla huomioitu mm. työolosuhteet, liikkuminen ja työn luonne. Mukavuus on tärkeää, sillä työpäivä on pitkä ja täytyy tehdä monia asioita. Työpaidan valinnassa on hyvä huomioida myös yrityksen ilme ja yhtenäinen ulkoasu. Työvaatteita on verkkokaupassamme vielä aika vähän, mutta saamme eri valmistajien katalogin tuotteita tilaamalla. Jos haluatte jonkun tietyn mallin ja sitä ei vielä ole ehditty lisäämään sivuillemme, niin olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme, niin teemme siitä teille tarjouksen. Lue lisää

Perus t-paitoja, huppareita, collegepaitoja ja takkeja löytyy myös niiden omista kategorioista Omalla painatuksella kategorian alta. Ne käyvät myös hyvin moniin kevyempiin työtehtäviin.

Meiltä löytyy erilaisia työpaitoja eri tarpeisiin. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi t-paitoja, pikeepaitoja, teknisiä paidoja, pitkähihaisia työpaitoja, kauluspaitoja, collegepuseroita ja huomioväreillä tai palosuojauksella varustettuja työpaitoja. Valittavissa on monia eri tuotemerkkejä, kuten Projob, Blåkläder ja Helly Hansen.

Laadukas työvaate on suunniteltu huolella ja sen laadun voi tunnistaa esimerkiksi istuvasta mitoituksesta, laadukkaista materiaaleista ja hyvästä ompelusta. Hyvä työvaate kestää myös korkeiden lämpötilojen pesua. Tarjoamme verkkosivuillamme laadukkaita työvaatteita, ja lisäämme niitä jatkuvasti valikoimaan. Mikäli tarvitset lisätietoja, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

TYÖPAIDAT YHTENÄISEN YRITYSILMEEN PERUSTA

Yrityksellesi on tärkeää luoda yhtenäinen ilme ja yhtenäinen brändi, ja vaatetus on tärkeä osa sitä. Onneksi me tarjoamme sinulle laajan valikoiman tuotemerkkejä, joista voit valita juuri sopivan värisen ja mallin. Tuotemerkkimme Clique, Projob, Cottover ja Printer tarjoavat laajan valikoiman pikeepaitoja, collegepuseroita, takkeja ja housuja, joilla voit luoda yhtenäisen ilmeen. Kaikki tuotteet ovat saatavilla eri kokoja, jotta jokaisella työntekijällä on mahdollisuus löytää sopiva vaihtoehto. Lisäksi voimme yksilöidä tuotteesi yrityksesi logoilla, jotta yhtenäinen ilme on vielä selkeämpi. Huolehdimme siitä, että tuotteet sopivat ympärivuotiseen käyttöön, jotta voit käyttää niitä milloin tahansa vuoden aikana. Meidän tuotteilla luot yhtenäisen ilmeen/imagon yrityksellesi helposti ja nopeasti.

MEIDÄN TYÖPAIDAT SOVELTUU RASKAASEENKIN TYÖHÖN

Vaihtelevasti päivän aikana kuormittava ja raskaan työn aiheuttama stressi on ratkaisevan tärkeää hallita, jotta työntekijä voi pysyä terveenä ja suorituskykyisenä. Tämän takia on tärkeää valita sopivat ja toimivat vaatteet, erityisesti alusvaatteet, joilla välttyy kosteuden ja hikoilun aiheuttamilta ongelmilta. Aluspaitojen tulee olla hengittäviä ja kosteutta hyvin haihduttavia, jotta ne pitävät työntekijän kuivan ja mukavana päivän aikana.

Meidän suosittelemamme tekniset työpaidat ovat erinomainen valinta vaihtelevasti päivän aikana kuormittavaan työhön. Niiden tulee siirtää kosteutta tehokkaasti ja kuivua nopeasti, jotta työntekijä voi pysyä kuivana ja mukavana. Työpaitojen tulee myös näyttää hyvältä päällä, ja niiden ei tarvitse välttämättä vaatia toista vaatekerrosta kylmemmällä säällä.

Raskaampaa kulutuskestävyyttä vaativassa työssä on hyvä valita meidän suosittelemamme collegepaidat ja takit. Ne ovat laadukkaita ja kestäviä, ja niillä on hyvä istuvuus ja liikkumavara. Nämä vaatteet ovat erinomainen valinta, kun halutaan varmistaa, että työntekijä on suojattu ja mukava, vaikka työ olisikin raskasta.

Yhteenvetona, vaihtelevasti päivän aikana kuormittavaan ja raskaaseen työhön sopivat parhaiten tekniset työpaidat, collegepaidat ja takit. Nämä vaatteet tarjoavat suojaa, kosteuden hallintaa, hyvän istuvuuden ja näyttävät hyvältä päällä. Valitse meidän suosittelemat tuotteet ja varmista, että työntekijäsi pysyvät terveenä ja suorituskykyisinä, vaikka työ olisi vaihtelevasti kuormittavaa.

NÄKYVYYTTÄ PARANTAVAT HUOMIOTYÖPAIDAT

Työskentely turvallisesti ja hyvin näkyvästi hämärässä tai huonossa valaistuksessa on erittäin tärkeää. Tästä syystä tarjoamme valikoiman työpaitoja, joilla on huomioväreillä tai heijastimilla varustettu. Nämä paidat ovat täydellisiä niille, jotka tarvitsevat hyvää näkyvyyttä työssään. Tuotteet ovat saatavilla lyhyt- ja pitkähihaisina, jotta löydät varmasti sopivan ratkaisun tarpeisiisi.

Useat paitamme ovat myös sertifioitu EN ISO 20471 standardin mukaan huomiovaateluokan 1, 2 tai 3. Tämä tarkoittaa, että paitamme ovat erittäin näkyviä ja varmistavat työskentelyturvallisuutesi. Näkyvyys on erittäin tärkeää, jotta välttyisit vaaratilanteilta ja välttyisit mahdollisilta onnettomuuksilta.

Tämä standardi sisältää tiettyjä vaatimuksia myös heijastavuudelle, kuten esimerkiksi heijastinta tulee olla vähintään 0,10 neliömetriä luokaan 1 mukaan ja 0,20 neliömetriä luokan 3 mukaan, jotta työntekijät ovat tarpeeksi näkyviä erilaisilla työpaikoilla, kuten teillä, ajoradoilla ja kaavoitusalueilla. Standardin mukaiset turvavaatteet ovat olennaisia, jotta työntekijät ovat näkyvissä heijastavien materiaalien ansiosta, ja he ovat turvassa erilaisilta vaaratilanteilta.

Standardiin sisältyy myös vaatimuksia materiaaleille, joita käytetään valmistettaessa turvavaatteita. Tämä tarkoittaa sitä, että turvavaatteiden valmistajat täytyy noudattaa tiettyjä materiaalivaatimuksia, jotta turvavaatteiden heijastavuus on riittävä ja turvallisuusvaatimukset täyttyvät.

PALOSUOJATUT TYÖPAIDAT MEILTÄ

Meillä on laaja valikoima palosuojattuja työpaitoja, jotka täyttävät vaativimpienkin turvallisuusvaatimusten asettamat standardit. Tuotteidemme valmistajat ovat tunnettuja ja arvostettuja ja niiden laatu on huippuluokkaa. Voit valita esimerkiksi Projobilta saatavilla olevan palosuojatun työpaidan, joka on sertifioitu EN ISO 11612 luokilla A1, B1 ja C1. Nämä sertifikaatit takaavat sen, että työpaita suojaa sinua tulipalolta ja lämmöltä, ja niiden avulla löydät helposti juuri sinulle sopivan turvallisuustason ja käyttötarkoituksen mukaan.

TYÖHOUSUT ERI VUODENAIKOIHIN

Pohjoisessa vaihtelevat sääolosuhteet ovat haaste työvaatetuksen valinnassa. Kesällä tärkeää on valita hengittävät ja tuulettavat housut, jotka sopivat eri pituisille lahkeille. Meidän valikoimastamme löytyy normaalipituisia, Caprihousuja ¾ lahkeella ja shortseja. Syksyllä ja keväällä on tärkeää valita vedenpitävät housut, kuten kuorihousut tai sadehousut. Talvella vaihtelevat sääolosuhteet vaativat kerrospukeutumisen, jossa kolmen kerroksen periaate on hyvä ohje: aluskerros siirtää kosteutta, välikerros lämmittää ja kuorikerros suojaa. Valikoimastamme löytyy alusasut, erilaiset työhousut veden- ja tuulenpitävistä materiaaleista teipatuilla saumoilla, talvihousut ja kuorihousut.

TYÖVAATTEIDEN KOKO

Työvaatteiden koko on keskeinen osa niiden toimivuutta. Koko vaikuttaa suoraan siihen, kuinka mukavasti vaatteet istuvat ja mahdollistavat liikkumisen työpäivän aikana. Esimerkiksi työhaalarien koko on erityisen tärkeä: liian suuri koko voi häiritä liikkumista, kun taas liian pieni koko rajoittaa liikkumista ja saattaa jopa rikkoutua.

Kypärän koko on myös kriittinen tekijä. Liian suuri koko voi päästä vahingossa liikkumaan ja siten vähentää suojaavuutta, kun taas liian pieni koko voi aiheuttaa päänahan puristumista ja aiheuttaa epämukavuutta. On tärkeää, että kypärän koko on juuri oikea, jotta se pysyy paikallaan ja suojaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Työkäsineiden koko on myös merkityksellinen. Liian suuri koko voi tehdä tarkkuutta vaativista töistä hankalaa, kun taas liian pieni koko voi johtaa siihen, että kädet väsyvät nopeammin. Hyvä koko tarkoittaa sitä, että käsineet eivät hierrä tai purista, mutta eivät myöskään liiku liikaa käsissä.

Jalkineiden koko on yksi tärkeimmistä asioista varusteissa. Jalkineen koko vaikuttaa suoraan mukavuuteen ja työtehoon. Väärän kokoinen jalkine voi johtaa jalkakipuihin tai jopa pysyviin vammoihin, joten on erittäin tärkeää valita oikean kokoinen jalkine.

Lopuksi on tärkeää muistaa, että oikea koko ei aina ole sama kuin tavallisesti käyttämäsi koko. Eri valmistajilla ja eri vaatemalleilla saattaa olla hieman erilaiset kokomerkinnät. Siksi on tärkeää aina tarkistaa tuotteen kokotaulukko ja mittaohjeet, jotta löydät juuri sinulle sopivan koon. Oikea koko takaa työskentelyn mukavuuden ja turvallisuuden.

TYÖVAATTEIDEN HUOLTO JA KESTÄVYYS

Vaatteiden huolto on ratkaisevan tärkeää, kun haluat varmistaa, että vaatteesi kestävät pitkään ja pysyvät hyvässä kunnossa. Lisää tietoisuutta vaatteiden asianmukaisesta hoidosta löydät lukuisista lähteistä. Oikeanlaiset pesuaineet, pesulämpötilat ja kuivaustavat ovat avainasemassa. Tutustu erilaisiin pesuohjeisiin, jotta tiedät miten kukin materiaali tulisi pestä.

Lisää kestävyyttä työvaatteisiisi saat myös huolehtimalla niiden säilytyksestä. Säilytä vaatteesi kuivassa ja tuuletetussa tilassa, jotta ne pysyvät raikkaina ja välttyvät kosteusvaurioilta. Tutustu myös siihen, miten eri materiaalit tulisi ripustaa tai taittaa säilytyksessä.

Työtekstiilien kunnostus on yksi osa huoltoa. Pienet reiät tai repeämät on hyvä korjata ajoissa, jotta ne eivät pahene. Lisää käyttöikää saat näin vaatteillesi. Tutustu erilaisiin korjaustekniikoihin, jotka voivat auttaa sinua pitämään vaatteesi kunnossa.

Myös työvaatteiden pesuväli on tärkeää ottaa huomioon. Liian tiheä pesuväli voi kuluttaa vaatteita, kun taas liian harva voi aiheuttaa epähygieenisyyttä. Tutustu suosituksiin, jotka koskevat sopivaa pesuväliä eri työvaatteille.

TYÖVTEKSTIILIEN MATERIAALIT JA NIIDEN MERKITYS TYÖMUKAVUUTEEN

Työtekstiilien materiaalit ovat ratkaisevan tärkeitä, kun puhutaan mukavuudesta ja toiminnallisuudesta työssä. Eri materiaaleilla on erilaisia ominaisuuksia, ja niiden valinnalla on suuri merkitys työskentelyolosuhteisiin. Tutustu erilaisiin materiaaleihin ja niiden ominaisuuksiin, jotta löydät juuri sinulle sopivat työvaatteet.

Kun valitset materiaaleja, harkitse niiden hengittävyyttä, lämmöneristystä ja kosteuden siirtoa. Esimerkiksi puuvilla on pehmeää ja hengittävää, kun taas polyesteri voi tarjota lisää kestävyyttä. Tutustu erilaisiin kuituihin ja niiden ominaisuuksiin, niin löydät parhaat ratkaisut omiin tarpeisiisi.

Lisää vaihtoehtoja materiaaleista ovat tekniset kankaat, kuten gore-tex tai kestävä kevlar, jotka tarjoavat lisää suojaa ja kestävyyttä tietyissä työympäristöissä. Tutustu erilaisiin teknisiin kankaisiin ja niiden etuihin työssä.

Lisää mukavuutta työpäivääsi saat oikeanlaisilla työvaatteilla. Jos teet fyysisesti raskasta työtä, löydät lisää mukavuutta joustavista materiaaleista, kuten elastaanista. Jos taas olosuhteesi ovat kylmät, löydät lisää lämpöä villa- tai fleecevaatteista. Tutustu erilaisiin vaatteisiin ja niiden materiaaleihin, jotta voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivimmat.

Lisää tietoa materiaalien valinnasta löydät useista lähteistä. Tutustu esimerkiksi brändien nettisivuihin, joka tarjoaa lisää tietoa käytettyjen materiaalien eroista ja niiden sopivuudesta eri työolosuhteisiin.

Lisää tärkeää tietoa löydät myös erilaisista verkkolähteistä, joissa kerrotaan esimerkiksi materiaalien pesu- ja hoito-ohjeista. Näiden ohjeiden avulla voit varmistaa, että työvaatteesi pysyvät hyvässä kunnossa ja kestävät pitkään. Tutustu näihin ohjeisiin huolellisesti, jotta voit maksimoida vaatteiden eliniän.

Muista, että työvaatteiden valinnassa tärkeintä on löytää vaatteet, jotka sopivat juuri sinun työolosuhteisiisi. Tutustu erilaisiin vaihtoehtoihin ja valitse sellaiset, jotka tarjoavat sinulle parhaan mahdollisen suojan ja mukavuuden työssäsi.

Tutustu, valitse ja nauti työtekstiilien tuomasta mukavuudesta ja suojasta. Ja muista, lisää huolenpitoa ja tietoa – se on avain kestäviin ja mukaviin työvaatteisiin.

Haluamastani työvaatteesta on haluamani koko loppunut - tuleeko sitä milloin lisää?

Suosituimpia malleja ja kokoja meiltä löytyy heti varastosta. Tilaamme kuitenkin asiakkaidemme toivomia/tilaamia tuotteita lisää yleensä alkuviikosta ma/ti. Tilaus aiheuttaa noin 7 päivän viivästyksen toimituksessa, joten varaudu noin 14 arkipäivän toimitusaikaan, mikäli tuotteeseen tulee lisäksi painatus.

HALUAN TUOTTEEN HIENOLLA PAINATUKSELLA, MUTTA MINULLA EI OLE OMAA DESIGNIA. VOITTEKO AUTTAA?

Jos etsit inspiraatiota ja hyviä ideoita vaatteidesi painatuksiin, suunnitteluohjelmamme tarjoaa laajan valikoiman valmiita kuvia ja malleja, joita voit helposti selata ja yhdistellä omaan makueesi ja tarpeisiisi sopivaksi. Mutta jos haluat erityisen yksilöllisen ja juuri sinulle suunniteltun painatuksen, tarjoamme myös maksullista suunnittelupalvelua. Asiantunteva ja ammattitaitoinen suunnittelutiimimme auttaa sinua mielellään ja tukee sinua läpi koko suunnitteluprosessin, jotta saat täydellisen ja juuri sinulle sopivan painatuksen. Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, jos tarvitset apua ja tukea printin suunnitteluun.

Usein kysyttyä:

MITKÄ OVAT MAKSUVAIHTOEHDOT?

Maksutapoja:

 • Verkkopankkien verkkomaksu
 • Korttimaksu (Visa, MasterCard, American Express)
 • Walley lasku
 • MobilePay

Lahjakortit ja alennuskoodit:

 • Syötä koodi ostoskorin varattuun kohtaan
 • Voit käyttää lahjakorttia tai alennuskoodia maksaessasi.
Täältä löydät lisätietoja maksutavoista.

MITÄ TOIMITUSTAPOJA PRINTTIVAATE TARJOAA?

Lähetystavat: Normaali postipaketti, pakettiautomaatti, Postin Express- ja Kotipaketit, Matkahuollon paketit, sekä mahdollisuus noutaa toimipisteestä. Asiakkaat voivat sopia noutamisesta asiakaspalvelumme kanssa varmistaakseen meidän paikallaolon. Tilauksen noutamisesta saat erillisen vahvistuksen sähköpostilla, kun se on valmis noudettavaksi.

PALJONKO TOIMITUSMAKSU ON?

Nettikaupasta tilattuihin yli 100€ tilauksiin on ilmainen toimitusmaksu Matkahuollolla, ilmaiset toimitustavat valittavissa kassalla. Tarjouspyynnön kautta tilatessa, ei ole ilmaisia toimitusmaksuja.

Toimituskulut riippuvat valitsemastasi toimitustavasta. Näet toimituskulut ostoskorissa myös ennen tilauksen lähettämistä. Toimitamme tilaukset kirjattuna (esim. postipaketit) tai kirjaamattomana toimituksena. Kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella. Kampanjoiden aikana toimitus- ja käsittelykulut voivat poiketa normaalista. Pidätämme oikeuden kaikkiin hinnanmuutoksiin.

KUINKA PITKÄ TOIMITUSAIKA ON? ONKO MAHDOLLISUUTTA PIKATILAUKSEEN?

Toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksen ja toimitustavan mukaan. Yleensä toimitusaika on 2-14 arkipäivää, ja noutopisteestä haettavat merkkaamattomat tuotteet saattavat olla jo saatavilla saman päivän aikana. Toimitusaika voi olla pidempi ruuhkaisina ajankohtina, mutta tarkat toimitusajat saat tietoosi asiakaspalvelumme kautta. Huomioithan, että emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai niiden aiheuttamista välillisistä haitoista.

Jos tarvitset tuotteen nopeasti, voit tehdä pikatilauksen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun ja sovittamalla asiasta ennen tilausta. Huomaa, että osa tuotteista on varastossamme, mutta toisia tilataan maahantuojilta.

DO YOU SHIP OUTSIDE FINLAND?

Yes, we do. Please contact our customer service first, send us email.

MISTÄ VOIN NOUTAA PAKETTINI?

Aivan pienimmät tilaukset voivat tulla suoraan kotiin, mikäli mahtuvat postiluukusta tai olet valinnut kotiin toimituksen. Paketit voit noutaa seurantakoodilla tai saapumisilmoituksella ilmoitetusta noutopisteestä. Ota mukaan kuvallinen henkilöllisyystodistus. Pakettiautomaattiin tehty tilaus noudetaan valitsemastasi automaatista.

MITEN PYYDÄN TARJOUKSEN?

Suunnitteluohjelma laskee valmiiksi määräalennukset ja hinnat yksilöinneille. Voit myös pyytää tarjouksen verkkokaupastamme tai tuotekatalogeista löytyvistä tuotteista. Käytä ensisijaisesti tämän linkin tarjouspyyntölomaketta tai lähetä sähköpostia. Muista mainita seuraavat asiat:

 1. Tilattavat tuotteet (Jos et tiedä tarkkaan minkä tuotteen haluat, kerro käyttökohde, tärkeimmät kriteerit, hinta/laatu, niin ehdotamme sopivaa vaihtoehtoa)
 2. Tilattavien tuotteiden määrä
 3. Kokohaitari (pienin ja suurin koko)
 4. Yksilöinnin tiedot (liitä logo/printti sähköpostiin, painatusten koot, paikat ja värien määrä)
 5. Milloin tulisi olla valmista
 6. Yhteystietosi, toimitusosoite ja laskustusosoite

MISTÄ TIEDÄN MITÄ KOKOA MINUN TULISI TILATA?

Tuotteen kokoa valittaessa kannattaa tutustua tarkoin mittataulukkoon, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Suurimpaan osaan tuotteista löytyy mitat suunnitteluohjelmasta "More Product Info" kohdasta. Pääset suunnitteluohjelmaan LISÄÄ OMA PRINTTI linkistä. Jos tuotteessa ei ole mittataulukkoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluun.

ONKO MEILLÄ MYYMÄLÄÄ?

Kyllä, meillä on toimipiste. Voit tulla katsomaan ja kokeilemaan tuotteita, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta olemme paikalla ja kyseinen tuote löytyy varastostamme.

VOINKO TULLA NOUTAMAAN TAI SOVITTAMAAN TUOTTEITA?

Kyllä, voit noutaa tilauksesi tai sovittaa tuotteita toimipisteessämme (ma-pe klo 9-16). Jos olet valinnut toimitusmuodoksi noudon, saat siitä erillisen sähköpostivahvistuksen, kun tilaus on valmiina noudettavaksi. Ota kuitenkin ensin yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta olemme paikalla, varmistetaan myös, että tuote, jota haluat sovittaa tai katsoa löytyy varastostamme.

KUINKA TOIMITAN TEILLE LOGON?

Voit lähettää logon sähköpostilla vektoritiedostona. Tiedostotyyppi .ai, .eps, .cdr, .pdf. Käytämme Illustrator CS6 tai Coreldraw 2018 ohjelmia. Logoissa kaikki fontit tulisi olla muutettuna viivoiksi. DTF painatustapaan käy myös png-tiedostotyyppi, tällöin kuva resoluution olisi hyvä olla vähintään 150-300dpi. Png-tiedostossa logo ilman taustaa ja ylimääräiset tyhjät tilat rajattuna pois.

Jos teillä on logosta vain kuvatiedosto png, jpg tai tiff, niin voimme lisämaksusta vektoroida tiedoston. Toimita tällöin mahdollisimman hyvälaatuinen kuvatiedosto. Monesti verkkosivuilta kopioitu logo on optimoitu nettisivukäyttöön ja tällöin sen käyttäminen painatuksissa tuottaa epätarkan lopputuloksen.

KAMPANJAT JA ALENNUKSET

Haluatko tietää parhaista tarjouksistamme ja sesongin uusista trendeistä? Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa tai tilaa uutiskirjeemme. Näin saat tiedon viimeisimmistä arvonnoistamme, alennuskoodeistamme ja kampanjoistamme. Pysy ajan tasalla ja hyödynnä parhaat tarjoukset!

ONKO TUOTTEILLA MINKÄLAINEN PALAUTUSOIKEUS? MITEN VOIN VAIHTAA TUOTTEITA? TAKUU?

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusoikeus ei koske alusvaatteita hygieniasyistä. Meillä on lisäksi kaikille tuotteille 30 päivän tyytyväisyystakuu. Mikäli tuote ei vastaa odotuksiasi, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluun.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ole ensin yhteydessä asiakaspalveluun, tulosta ja täytä sivuiltamme kirjautuneena ladattava palautuslomake huolellisesti. Tämän jälkeen vie paketti Matkahuoltoon ja käytä asiakaspalautustunnusta, jolloin palautus on sinulle maksuton. Tarkemmat palautusohjeet löydät täältä. Asiasi käsitellään mahdollisimman nopeasti. Mikäli haluat vaihtaa yksilöimättömän tuotteen toiseen kokoon tai väriin, perimme sinulta postikulut. Sinulla on kuitenkin oikeus palauttaa tai vaihtaa virheellinen tai puutteellinen tuote veloituksetta. Täytä ensin tässäkin tapauksessa palautuslomake.

Yksilöityjen ja mittatilaustuotteiden poikkeava palautusoikeus: Asiakkaan toiveiden mukaan yksilöidyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta, jos ne eivät ole virheellisiä. Yksilöllisten toiveiden mukaan kustomoidut tuotteet ovat normaalin etäkaupan palautusoikeuden ulkopuolella. Lisätietoja Kuluttajansuojalaki 30.12.2013/1211 6 Luku (http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1978/19780038#L6P16).

TUOTE ON HARMILLISESTI VAURIOITUNUT KULJETUKSESSA, MITÄ TEEN?

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut kuljetuksen aikana, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetusliikkeelle (Posti tai Matkahuolto).

MIKÄ ON MINIMITILAUSMÄÄRÄ?

Minimimäärä on tuotekohtainen ja riippuu tilattavista tuotteista, painatustavasta sekä painatuksien määrästä. Suunnitteluohjelman tuotteet ovat tilattavissa yhdestä kappaleesta ylöspäin ellei toisin mainita.

MITKÄ TEKIJÄT VAIKUTTAVAT TILATTAVAN TUOTTEEN LOPULLISEEN HINTAAN?

Hintaan vaikuttavat tekijät ovat yksilöinti, koko, värien määrä, tilattavien tuotteiden määrä ja laatu. Yksilöintiä voidaan toteuttaa DTF, lämpösiirto-, sublimaatio- tai silkkipainatuksella sekä brodeerauksella. Eri yksilöintitavoissa on omat erikoispiirteet, vahvuudet ja heikkoudet. Esimerkiksi silkkipainatuksen hinta lasketaan tilattavien tuotteiden lukumäärän, yksilöinnin koon ja painettavien värien määrän mukaan, kun taas brodeerauksessa oleellista on käytettävien tikkien määrä. Lämpösiirrossa voidaan myös käyttää logoja, jotka kestävät teollisuuspesun. Näissä minimit lähtevät 10kpl ylöspäin ja määrä vaikuttaa hintaan.

MITÄ PAINATUSMENETELMIÄ KÄYTÄTTE?

Uusi ja innovatiivinen DTF-painatustekniikka on saapunut tarjontaamme vuodelle 2022. DTF tarkoittaa Direct To Film -painatusta, jossa painatus tulostetaan suoraan filmille tai kalvolle. Tämä tekniikka on tehokas ja kestävä ratkaisu erityisesti 1-100kpl määrissä ja mahdollistaa myös pienten ja moniväristen yksityiskohtaisten tulostusten tekemisen. DTF-tulostus käyttää CMYK-värejä, mikä rajaa hiukan RGB-kuvien värisävyjä. Tulostamiseen voidaan käyttää jpg, png ja tiff-tiedostoja, mutta hyvän kuvan laadun merkitys laadukkaan lopputuloksen saamisessa on tärkeä.

Lisäksi meillä on myös lämpösiirtopainatus, eli Flex-painatus, käytettävissä. Tämä tekniikka perustuu lämpöä hyödyntävään kalvon, lämmön ja prässin käyttöön ja mahdollistaa nopeiden ja edullisten painatusten tekemisen, esimerkiksi pelipaitojen nimissä ja numeroissa. Pienten yksityiskohtien painaminen voi kuitenkin olla haastavaa. Flex-painatuksella voidaan myös luoda logoja, jotka kestävät teollisuuspesun. Minimitilaukset lähtevät 10 kpl ylöspäin ja tilauksen määrä vaikuttaa hintaan.

Sublimaatiolle ominainen painatustekniikka tarjoaa väriä, joka painetaan suoraan kankaan sisään korkeassa lämpötilassa. Tuloksena on kestävä ja elämää kestävä painatus, joka ei haalistu tai muuta muotoaan tuotteen eliniän aikana. Painatuksen onnistuminen edellyttää, että kankaassa on vähintään 50% teknistä materiaalia, kuten polyesteria ja että kangas on vaalea, jotta väri näkyy parhaiten. Huomioithan, että toimitus- ja tuotantoaika sublimaatiopainatuksilla voi olla hieman muita painatustapoja pidempi.

Silkkipainatus puolestaan tarjoaa nopean ja edullisen vaihtoehdon suurempiin tilauksiin. Tämä tekniikka perustuu painatuskehikon käyttöön, joka mahdollistaa samanlaisen painatuksen tekemisen usealle tuotteelle nopeasti ja tehokkaasti. Painatustekniikka on hyvin kestävä ja soveltuu parhaiten tilauksille, jotka eivät vaadi yksilöllistä painatusta. Huomioithan, että alle 20 tuotteen tilauksessa kulut voivat nousta.

Brodeeraus on langalla toteutettua yksilöintiä. Kuvio ommellaan haluttuun tuotteeseen tai kangasmerkkiin, joka kiinnitetään myöhemmin. Onnistuu myös tuotteisiin, joihin painatus ei ole hyvä vaihtoehto, kuten fleece-tuotteet ja kevyttoppatakit. Pienet yksityiskohdat saattavat vääristyä graafiseen aineistoon verrattuna. Brodeerauksessa logojen muuttaminen koneelle vaatii ohjelmointia ja kustannus on n. 50 €.