Palautusoikeus

Printtivaate lomailee, tuotannossa ruuhkaa

Lomakausi alkaa meillä juhannukselta ja aukioloissa on poikkeuksia. Olemme kokonaan kiinni pe1.7, pe 8.7. ma 11.7 - su 17.7. Juhannus viikon torstaina 23.6. suljemme jo klo 12. Olemme vajaalla miehityksellä juhannuksen jälkeen aina heinäkuun 24. päivä asti. Pahoittelemme viivästyksiä tilausten toimituksissa! Jos tarvitset tilauksesi tiettynä ajankohtana, ole yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla info(a)printtivaate.fi.

Lisätietoja noudosta ja toimituksesta

Voit valita noudon tilauksellesi. Sovi etukäteen asiakaspalvelun kanssa milloin tulet noutamaan. Pääsääntöisesti olemme paikalla arkisin klo 9-16.

*Varastotuotteen toimitusaika arkipäivissä = tuotanto+kuljetus. Tilaustuotteen toimitusaika +7 arkipäivää. Mikäli tilausmäärä on suuri (10+), toimitusaika voi olla pidempi.

** HUOM! Matkahuollon XXS-paketti ja Posti Pikkupaketti: Tätä voi käyttää vain tilattaessa 1-2kpl pieniä tuotteita esim. t-paita tai pipo.

Matkahuollon paketit noutopisteeseen ovat ilmaisia, kun ostoskorin arvo ylittää 100 €. Ilmainen toimitus ei koske Express-, Kotipaketti ja Kotijakelu-toimituksia.

Noutamattoman, Printtivaatteelle palautuneen paketin uudelleen lähettämisestä veloitamme paketin palautuksen- ja uudelleen toimituksen kulut, vähintään 14,90 euroa. Mikäli asiakas peruu noutamatta jääneen tilauksen, vähennämme alkuperäiset paketin lähetyskulut sekä palautuksesta aiheutuneet kulut asiakkaalle palautettavasta ostosummasta.

Mallikappale- ja sovitustilaukset

Jos haluat tilata tuotteita mallikappaleiksi tai sovitukseen ennen isomman tilauksen tekemistä, ota yhteyttä ensin asiakaspalveluun ja kerro tarkemmin mitä tuotteita haluaisit testata tai katsotaan yhdessä sopivat tuotteet. Mallikappaleista voi tulla kustannuksia myös asiakkaalle, riippuen mallikappaleista ja mitä sovitaan. Lähetyksestä ja meidän palautustunnuksella palautuksesta aiheutuu asiakkaalle vähintään 14,90 euroa kuluja, ellei muuta sovita.

Vaihto- ja palautusehdot

Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilaus tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Meillä on lisäksi kaikille tuotteille 30 päivän tyytyväisyystakuu. Mikäli tuote ei vastaa odotuksiasi, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluun.

Asiasi käsitellään mahdollisimman nopeasti.

Mittatilaustuotteiden poikkeava palautusoikeus: Toiveiden mukaan yksilöidyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta, jos ne eivät ole virheellisiä. Yksilöllisten toiveiden mukaan kustomoidut tuotteet ovat normaalin etäkaupan palautusoikeuden ulkopuolella. Lisätietoja Kuluttajansuojalaki 30.12.2013/1211 6 Luku (http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1978/19780038#L6P16). Mikäli tuote on virheellinen, on asiakkaalla kuitenkin normaali 14 päivän palautusoikeus.

  • Palauttaminen on helppoa

  • Asiakkaan omavastuu palautuskuluista on 7.90 €, mutta kuitenkin valmistusvirheestä tai toimittajasta johtuvista syistä 0 €

  • Yksilöimättömän, virheettömän tuotteen tai koon vaihtamisesta aiheutuvat palautuskulut 7,90 €, jotka vähennetään palautettavasta summasta.

  • Palautusaikaa on 30 päivää siitä, kun tuotteet on vastaanotettu

  • Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikunnossa, eli sovittaa saa, käyttää ei!

  • Vaihtaaksesi tuotteita sinun täytyy tehdä uusi tilaus!

  • Matkahuolto kuljettaa palautusta noin 4-10 päivää, siis hitaammin kuin normaalia postia. Kuitenkin Printtivaate reagoi palautuksiin heti ne saatuaan

  • Rahasi saat takaisin viimeistään 7 päivän kuluttua siitä, kun palautuksesi on otettu vastaan


Toimintaohje


1. Ole aina ensin yhteydessä asiakaspalveluun ennen palautusta

2. Viikkaa tuotteet takaisin alkuperäisiin pakkauksiinsa siten kuin ne oli vastaanotettaessa. Mytätty ryppyinen t-paita ei ole myyntikuntoinen, ja aiheuttaa ylimääräisiä lisäkustannuksia logistisista sekä käytännön syistä. Käsittele varoen myös tuotepakkausta.

3. Laita mukaan saamasi tilausvahvistus sekä sivuiltamme kirjautuneena ladattavissa oleva palautuslomake, johon kirjoitat tilinumerosi ja palautuksen syyn. Jos olet tilannut Walleylla voit joko maksaa laskun ja ilmoittaa meille tilinumerosi, tai laittaa laskun palautuksen mukaan, jolloin saat päivitetyn laskun sähköpostiisi palautuksen käsittelyn jälkeen.

4. Vie paketti Matkahuoltoon ja kerro, että tässä olisi asiakaspalautus USK Wear Oy:lle ja palautusnumero on 9549222. Matkahuolto ottaa paketin kuljetettavakseen ja laskuttaa siitä USK Wearia, eli sinun ei tarvitse maksaa postimaksuja palautuksista. Osoitetietojen pitäisi löytyä Matkahuollon tietokoneelta, mutta jos ei, tässä osoite vielä:

Palautusosoite:
ASIAKASPALAUTUS / 9549222
USK Wear Oy

HUOM! Ota asiakaspalautuksesta kuitti. Korvaamme kadonneiden tuotteiden hinnan vain kuittia vastaan, jolla voit todistaa luovuttaneesi tuotteet Matkahuollolle.

HUOM! Palauttaminen on maksutonta, jos ohjeita on noudatettu. Emme hyvitä palautuskuluja mikäli palauttamiseen ei käytetä Matkahuollon valmiiksi maksettua asiakaspalautusta. Mikäli palautettava tuote on virheellinen (vaurioitunut, käyttöönotettu) ei USK Wear ole velvollinen hyvittämään palautusta täydestä hinnasta. Mikäli palautettavat tuotteet eivät ole jälleenmyyntikunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme osan myyntihinnasta vahingonkorvauksena.

Erikoistarjouksissa kuten Osta 3, Maksa 2 tarjous raukeaa jos osa tuotteista palautetaan. Palauttaessasi yhden kolmesta tuotteesta maksat täyden hinnan kahdesta pitämästäsi tuotteesta. Jos tilauksessa oli käytetty prosentuaalista alennusta, palautettavan tuotteen hyvityksessä otetaan huomioon prosenttialennus, jolloin hyvitys ei ole sama kuin tuotteen alentamaton hinta.


Viallinen tuote tai ongelmatilanne kuljetuksessa
Asiakkaalla on oikeus palauttaa tai vaihtaa virheellinen tuote maksutta. Ota aina ensin yhteytttä asiakaspalveluun ja täytä palautuslomake.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut Postissa/Matkahuollossa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetusyhtiölle.