Huivit & pannat

Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Valmistaja
    • Hinta
     • Tuotetyyppi
       20 tuotetta

      HUIVIT JA PANNAT KUVALLA

      Haluatko yhtenäisen ilmeen huivilla tai pannalla urheiluseuralle tai yritykselle? Valikoimastamme löytyy useampia huivi- ja pantavaihtoehtoja. Olemme pyrkineet helpottamaan valintaasi rajaamalla valikoimaamme muutamiin erinomaisiin ja suosittuihin vaihtoehtoihin. Maahantuojilta voimme tilata haluamasi tuotteen, jos sitä ei juuri nyt löydy varastostamme. Valitsemalla kirkkaan tai erikoisen värin, niin sinä ja yrityksesi tai urheiluseurasi erottuvat varmasti joukosta.

      Suunnittele itse kuva huiviin tai pantaan. Meillä se onnistuu helposti: Voit lisätä oman valokuvan ja/tai tekstin huiviin tai pantaan helppokäyttöisellä suunnitteluohjelmalla. Siirry vain suoraan tuotteesta suunnitteluohjelmaan, valitse väri, lisää tekstiä, kuvakirjaston valmiita printtejä, omia kuvia tai logo, muokkaa kuva ja/tai teksti mieleiseksi ja tilaa. Vapauta sisäinen designerisi ja anna luovuutesi virrata! Jos valitsemasi tuote löytyy heti varastostamme, niin saat uuden huivisi tai pantasi noin viikossa. Jos sinulla on kiire, niin tiedustele toimitusajasta etukäteen asiakaspalvelustamme.

      PANNAT PAINATUKSELLA

      Meiltä voit tilata yksittäin Cottoverin pantoja, jotka ovat kaksinkertaista luomupuuvilla neulosta ja niihin saa painettua hyvin esimerkiksi logon, numeron tai tekstin. Saatavilla on monia eri värejä. Näitä emme suuria määriä säilytä omassa varastossamme.

      KUDOTUT HUIVIT

      Meidän kauttamme saa myös esimerkiksi urheiluseuralle kudotut huivit, joihin voidaan lisätä tekstiä ja logoja. Näissä minimimäärä on 50-100 kappaletta ja toimitusaika pitempi.

      HUIVIT SUBLIMAATIOLLA

      Sublihuivit sopivat hyvin urheiluseuroille ja näissä minimi on vain 10 kappaletta. Koko ulkoasu voidaan suunnitella asiakkaan toiveiden mukaan. Toimitusaika yleensä noin 2-3 viikkoa.