Kasvomaskit

Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Hinta
    11 tuotetta

   KASVOMASKI KUVALLA

   Suunnittele oma kasvomaski kuvalla omaan käyttöön, urheiluseuralle tai yrityksen logolla varustettuna. Valikoimassamme on antimikrobisia puuvillamaskeja useissa eri väreissä sekä puuvillaisia kolmikerrosmaskeja, joissa on filtteritasku. Meiltä saat myös aktiivihiilisuodattimet maskiin!

   Suunnittele itse kuva kasvomaskiin tai käytä yrityksen logoa. Meillä se onnistuu helposti: Voit lisätä logon, oman valokuvan ja/tai tekstin maskiin helppokäyttöisellä suunnitteluohjelmalla. Siirry vain suoraan tuotteesta suunnitteluohjelmaan, valitse väri, lisää oma kuva, logo tai kuvakirjaston valmis kuva, muokkaa kuva ja/tai teksti mieleiseksi ja tilaa. Vapauta sisäinen designerisi ja anna luovuutesi virrata! Mikäli valitsemasi kasvomaski löytyy heti varastostamme, niin saat uudet maskisi noin viikossa. Jos sinulla on kiire, niin tiedustele toimitusajasta etukäteen asiakaspalvelustamme.

   Huomioithan, ettei kangasmaski vastaa henkilönsuojaimia tai kirurgisia suu-nenäsuojuksia. Maskit eivät anna käyttäjälleen varmaa suojaa esimerkiksi koronavirusta vastaan.