Pitkähihaiset paidat

Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Valmistaja
    • Hinta
     • Tuotetyyppi
       55 tuotetta

      PITKÄHIHAINEN PAITA KUVALLA

      Pitkähihaiset t-paidat ovat suosittuja etenkin talvella ja viileillä keleillä; ne soveltuvat käytettäväksi sellaisenaan tai vaikka neuleen alle aluspaidaksi. Pitkähihaisista paidoista löytyy vaihtoehtoja edullisista aina laadukkaisiin luomupuuvillaisiin vaihtoehtoihin. Miesten pitkähihainen paita käy monesti myös hyvin unisex-valinnaksi. Meiltä löytyy valikoima myös naisten ja lasten pitkähihaisia paitoja. Maahantuojiltamme on saatavilla lukematon määrä eri malleja ja merkkejä, joten valinta voi tuntua vaikealta. Olemme pyrkineet helpottamaan valintaasi rajaamalla valikoimaamme muutamiin erinomaisiin ja suosittuihin vaihtoehtoihin. Paita on yleensä yksi asukokonaisuuden näkyvin osa ja meillä voit lisätä siihen haluamasi kuvan, logon tai tekstin tuomaan persoonasi esiin. Pitkähihaiset paidat sopivat erittäin hyvin moniin käyttötarkoituksiin, haluat sitten antaa hauskan lahjan, tuoda tiimisi esille messuilla, työpaidaksi firman logolla tai vaikka viihteelle. Valitsemalla kirkkaan tai erikoisen värin, niin erotut varmasti joukosta.

      OIKEAN PITKÄHIHAISEN PAIDAN VALINTA

      Mikä on sinulle tärkeää paidan valinnassa? Onko sen oltava laadukas ja kestävä vai edullinen, ekologinen tai pitääkö olla saatavilla tietty väri? Jos tarvitsette useamman pitkähihaisen paidan, niin silloin myös kokoskaala on hyvä tietää ja onko paidasta löydyttävä myös naisten malli. Käyttötarkoitukseesi kannattaa valita sopiva paita, jotta sitä on mukava pitää päällä ja se kestää hyvin sille toivotun ajan. Suosituin mallimme on ollut Cottoverin luomupuuvillainen paita, joka sopii moneen käyttötarkoitukseen. Se on ekologinen ja laadukas, mutta silti edullinen ja sitä löytyy varastostamme monissa eri väreissä. Voit helposti rajata tuotteita koon, valmistajan, värin ja hinnan mukaan.

      OIKEAN KOON VALINTA

      Yleensä eri valmistajien koot poikkeavat toisistaan jonkin verran toisistaan, varsinkin tosi pienissä ja isommissa ko’oissa. Voit helposti verrata oman sopivan pitkähihaisen paidan rinnanleveyttä (mittaa tasaisella alustalla leveys kainalosta kainaloon) ja pituutta (mittaa kaula-aukon ja olkasauman leikkauskohdasta helmaan) mittataulukon mittoihin. Joskus on myös hyvä verrata hihojen pituutta, jos tämä tieto on saatavilla mittataulukosta. Mikäli sinulla on kysyttävää oikeasta koosta, ota yhteyttä, me autamme mielellämme!

      PITKÄHIHAINEN PAITA PAINATUKSELLA

      Suunnittele itse printti pitkähihaiseen paitaan. Meillä se onnistuu helposti: Lisää oma kuva, teksti tai logo paitaan helppokäyttöisellä suunnitteluohjelmallamme. Siirry vain suoraan tuotteesta suunnitteluohjelmaan, valitse väri ja koko, muokkaa printti tai teksti mieleiseksi ja tilaa. Vapauta sisäinen designerisi ja anna luovuutesi virrata! Jos valitsemasi paita löytyy heti varastostamme, niin saat uuden printtipaitasi noin viikossa. Jos sinulla on kiire, niin tiedustele toimitusajasta etukäteen asiakaspalvelustamme.

      PITKÄHIHAISET PAIDAT YRITYKSILLE

      Miesten pitkähihaiset paidat sopivat unisex-mallina hyvin myös messuille, työvaatteiksi, eri tapahtumiin tai jaettavaksi mainoslahjoina. Tarvitseeko joukkueesi tai urheiluseurasi pitkähihaiset paidat jäsenilleen? Meiltä löytyy. Teemme painatuksia myös monille yhdistyksille. Voit tilata helposti pitkähihaiset paidat yrityksen tai urheiluseuran logolla suoraan verkkokaupasta. Suunnitteluohjelmalla voit lisätä logosi haluamaasi paikkaan, lisätä määrät kokoihin ja valita pitkähihaisen paidan värit monista eri värivaihtoehdoista. Suunnitteluohjelma laskee automaattisesti määräalennukset ja kaikki tämä ilman tarjouspyyntöä! Parhaiten toimii logosta vektoritiedosto, yleensä se on .ai-, .eps- tai pdf-päätteinen. Eikö logostanne ole vektoritiedostoa? Meiltä löytyy verkkokaupasta palvelu logon vektorointiin, niin sekin ongelma saadaan ratkaistua. Saatte logostasi myös vektoritiedostot myöhempää käyttöä varten. Jos tuotteilla on kiire, alle kahden viikon toimitusaika, niin otathan ensin asiakaspalveluun yhteyttä. Voit myös pyytää tarjouksen sähköpostilla ja teemme tarjouksen verkkokaupan kautta valmiiksi logot aseteltuna. Tarjouspyynnössä on tärkeää ilmoittaa tarkat tiedot tarpeistanne: määrä, koko, väri, kuva, teksti ja niiden sijoittelut. Käyttötarkoitus on myös hyvä kertoa, mikäli etsitte edullista, todella laadukasta tai ekologista luomupuuvillatuotetta.