Työhousut

Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Valmistaja
    • Hinta
     • Tuotetyyppi
       56 tuotetta

      Hyvät työhousut tekevät työnteosta mielekkäämpää. Meiltä saat laadukkaita työvaatemerkkejä kuten Projob ja Helly Hansen Workwear. Mikä tekee työhousuista laadukkaan? Laadukkaat materiaalit, tarkoin käyttötarkoitukseen suunnitellut yksityiskohdat, hyvä istuvuus, ammattimainen valmistus ja kestävyys. On tärkeää valita oikea malli juuri sinun käyttötarkoitukseesi. Silloin housut ovat mukavat päällä ja ne kestävät kulutusta eri työskentelyolosuhteissa. Tarkoitushan on edistää työnteon mukavuutta ja helpottaa sitä. Housuvalikoimastamme löytyy riipputaskuhousut, niin rankentajille kuin maalareille. Housuja on myös Kuljetus- ja huoltoalalle, palosuojattuna, huomiovärisinä, stretch-mallina ja farkkuina. Naisten mitoitusta unohtamatta.

      LAAJA KOKOVALIKOIMA

      Teille on varmasti tärkeää löytää istuvat ja miellyttävät housut. Siksi juuri oikean koon valinta on isossa osassa onnistumista. Sitä helpottamassa on suurimmassa osassa housumallejamme laaja kokovalikoima C- että D-mitoitusta tai XS-3XL. Naisille löytyy oma mallisto naisten mitoituksella.

      TYÖHOUSUT ERI VUODENAIKOIHIN

      Kokemuksestamme pohjoismaisista sääolosuhteista tiedämme mitä vaaditaan työvaatteelta. Kesällä voi hyvinkin olla kuuma ja työhousujen tulee olla hengittäviä ja riittävästi tuulettuvia. Valikoimastamme löytyy housuja eri pituisilla lahkeilla. On normaali pituisia, Caprihousuja ¾ lahkeella ja shortseja. Syksyllä ja keväällä voi olla hyvinkin märkää vesisateessa ja housuilta vaaditaan vedenpitävyyttä. Näihin keleihin hyviä vaihtoehtoja ovat työkäyttöön tarkoitetut kuorihousut tai sadehousut. Talvella sääolosuhteet ovat monesti vaihtelevia ja silloin kerros pukeutuminen on avainsana. Kovempiin pakkasiin hyvä ohje on kolmen kerroksen periaate, aluskerros siirtää kosteutta, välikerros lämmittää ja kuorikerros suojaa. Löydät valikoimastamme alusasut, erilaiset työhousut, talvihousut veden- ja tuulenpitävistä materiaaleista teipatuilla saumoilla sekä kuorihousut.

      HUOMIOVAATESERTIFIOIDUT TYÖHOUSUT

      Saat meiltä sertifioidut huomiokeltaiset/-oranssit housut, kun työolosuhteesi vaativat parempaa näkyvyyttä. High vis eli näkyvät housut on sertifioitu EN ISO 20471 mukaan kolmeen luokkaan. Suurin osa housuista menee 1 ja 2 luokkaan huomiovärisen kankaan ja heijastimien pinta-alan mukaan.

      PALOSUOJATUT TYÖHOUSUT

      Sähkö- ja energia-alalla sekä teollisuudessa vaaditaan monesti palosuojattuja vaatteita kuten myös hitsauksessa niitä on hyvä käyttää. Valokaarta, sulaa metallia, raudan roiskeita ja nestemäisiä kemikaaleja vastaan löytyy hyvät vaihtoehdot valikoimastamme. Kaikki palosuojatut työhousumme on sertifioitu asianmukaisten eurooppalaisten EN-standardien ja sertifikaattien mukaisesti.

      NAISTEN TYÖHOUSUT

      Miehen ja naisen vartalot ovat hyvin erilaiset ja myös varatalotyyppejä on monenlaisia. Joskus miesten malli menee hyvin myös naiselle, mutta paras istuvuus ja mukavuus saavutetaan naisten mitoituksella valmistetuista housuista. Lisämukavuutta saadaan myös joustavista Stretch-housuista. Monista valikoimamme housuista on saatavilla myös naisten mitoitus.