Hupparit

Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Valmistaja
    • Hinta
     • Tuotetyyppi
       305 tuotetta

      HUPPARIT PAINATUKSELLA

      Hupparit ovat meidän suosituimpia tuotteita ja valikoimastamme löytyy paljon loistavia vaihtoehtoja moniin eri käyttötarkoituksiin. Miesten hupparit soveltuvat monesti unisex-mallina myös naisille. Meiltä löytyy laaja valikoima myös naisten ja lasten huppareita. Collegeneuloksesta valmistettuja paitoja ja huppareita on nykyään saatavilla puuvillaisena, teknisenä sekä niiden sekoituksena.

      Suunnittele nyt oma persoonallinen kuva huppariin. Meillä voit helposti tilata hupparit omalla kuvalla tai logolla helppokäyttöisellä suunnitteluohjelmalla. Siirry vain suoraan tuotteesta suunnitteluohjelmaan, valitse väri ja koko, muokkaa printti mieleiseksi, lisää tekstiä, valmiita printtejä tai omia kuvia ja tilaa. Vapauta sisäinen designerisi ja anna luovuutesi virrata! Jos valitsemasi huppari löytyy varastostamme, niin saat uuden printtihupparisi noin viikossa. Jos sinulla on kiire, niin tiedustele toimitusajasta etukäteen asiakaspalvelustamme.

      OIKEAN HUPPARIN VALINTA

      Käyttötarkoituksen mukaan valittu oikea huppari on pukijalleen mieleinen työ-, treeni- tai vaikka lahjavaate. Mikä on sinulle tärkeää, onko sen oltava mahdollisimman edullinen, laadukas, kestävä, ekologinen vai pitääkö olla saatavissa jokin tietty väri? Haluatko vetoketjullisen vai ilman vetoketjua? Jos tarvitsette useamman hupparin, niin silloin kokoskaala on hyvä tietää ja tarvitseeko siitä olla myös naisten tai lasten malli. Edullisimmissa malleissa on yleensä enemmän polyesteriä kuin puuvillaa ja joskus tämä näkyy kovassa käytössä nukkaantumisena. Meidän suosituin mallimme on ollut Cliquen Basic Hoody, joka sopii moneen tarkoitukseen. Se on hyvälaatuinen, edullinen ja sitä löytyy heti varastostamme vähintään mustana. Muilla väreillä on muutaman päivän toimitusaika maahantuojan varastolta. Cliquen Basic Hoodystä löytyy vetoketjullinen malli miesten ja naisten mitoituksella, sekä vetoketjuton malli lapsille. Jos etsit laadukasta, ekologista luomupuuvillahupparia tai -collegea, niin suosittelemme Cottoveria. Voit helposti rajata tuotteita koon, valmistajan, värin ja hinnan mukaan.

      OIKEAN KOON VALINTA

      Yleensä eri valmistajien koot poikkeavat jonkin verran, varsinkin tosi pienissä ja isommissa ko’oissa. Voit helposti verrata oman sopivan hupparin rinnanleveyttä (mittaa tasaisella alustalla leveys kainalosta kainaloon) ja pituutta (mittaa kaula-aukon ja olkasauman leikkauskohdasta helmaan) mittataulukon mittoihin. Joskus on myös hyvä verrata hihojen pituutta, jos tämä tieto on saatavilla mittataulukosta.

      HUPPARIT YRITYKSILLE

      Hupparit sopivat hyvin yrityksille työpaidoiksi, messuille, tapahtumiin tai vaikka myyntiin. Tarvitseeko joukkueesi tai urheiluseura hupparin jäsenilleen? Hupparit ovat yksi joukkueiden suosituimmista vaatteista omalla logolla. Jäsenet pitävät niitä mielellään joukkuetapahtumien välillä vapaa-aikana. Meillä voit helposti tilata hupparit yrityksen tai joukkueen omalla logolla suoraan verkkokaupasta. Suunnitteluohjelmalla voit lisätä logosi haluamaasi paikkaan, lisätä määrät oikeisiin kokoihin ja valita värit monista eri värivaihtoehdoista. Suunnitteluohjelma laskee automaattisesti määräalennukset ja selviät ilman tarjouspyyntöä. Parhaiten toimii logosta vektoritiedosto, yleensä se on .ai-, .eps- tai pdf-päätteinen. Eikö logostanne ole vektoritiedostoa? Meiltä löytyy verkkokaupasta palvelu logon vektorointiin, niin saadaan ongelma helposti ratkaistua. Saatte logostanne sitten vektoritiedostot myöhempää tarvetta varten. Jos tuotteilla on kiire, alle kahden viikon toimitusaika, niin otathan ensin asiakaspalveluun yhteyttä. Voit myös pyytää tarjouspyynnön sähköpostilla ja teemme tarjouksen verkkokaupan kautta valmiiksi logot aseteltuna. Tarjousta varten on hyvä kertoa sähköpostissa tarkemmat tiedot tarpeista: määrä, koot, värit, logot ja niiden sijoittelut. Käyttötarkoitus on myös hyvä ilmoittaa, jos etsitte edullista tai todella laadukasta tai ekologista tuotetta.

      COLLEGENEULOKSEN HISTORIA

      Collegeneuloksen syntyhistoria sijoittuu 1920-luvun Alabamaan, jossa paikallisessa yliopistossa amerikkalaista jalkapalloa pelannut Bennie Russell Jr kertoi alusvaatetehtaan omistaneelle isälleen Benjamin Russellille, kuinka villasta tehdyt pelipaidat olivat todella epämukavia. Nopeasti nämä naisten alusvaatemateriaalista valmistetut urheilupaidat saavuttivat suuren suosion jalkapallo- ja baseball-piireissä. Urheilijanuorukaisten päältä paidat päätyivät myös tyttöystävien vaatekaappeihin. Suurta suosiota lisäsi Sylvester Stallonen vuonna 1976 ilmestynyt Rocky-elokuva, jossa nyrkkeilijäsankari treenasi harmaalla, kuluneella ja yksinkertaisella collegehupparilla. Samoihin aikoihin hiphopin alkuvuosina hupparit tulivat osaksi tätä alakulttuuria. Collegehupparit tulivat myös suosituksi skeittaajien ja lumilautailijoiden keskuudessa. 1980-luvulta lähtien college on myös muotimaailmasta tuttu. Collegella on pitkä historia nuorten keskuudessa eikä se ole poistumassa. Se on mukava pukea päälle, pehmeä ja lämmin.