Yritys


Yhteydenotoissa suosittelemme ensisijaisesti käytettävän sähköpostia tai
sivun alareunassa olevaa yhteydenottojärjestelmää. Vastaamme sen kautta jätettyihin
tiedusteluihin pääsääntöisesti vuorokauden sisällä ellemme ole onlinessa, mutta
kiirellisimmissä tapauksissa voit aina myös ottaa puhelimitse yhteyttä!YHTEISTYÖTÄ PRINTTIVAATTEEN KANSSA?


Teemme mielellämme yhteistyötä urheiluseurojen sekä säännöllisesti päivittyvien urheiluun tai vapaa-aikaan liittyvien blogien kanssa. Toivomme, että blogisi on ollut käynnissä vähintään vuoden. Urheiluseura- ja blogiyhteistyön lisäksi voimme tehdä yhteistyötä myös muilla tavoilla. Ota yhteyttä, ja kerro ideasi!


Markkinointi, mallikyselyt ja yhteistyö, lähetä meille sähköpostia.

Tekniset yhteydenotot: uskwear (ät) printtivaate.fi

MITEN PRINTTIVAATE SAI ALKUNSA?


Printtivaate Oy (Aikaisemmin USK Wear Oy) on 100% suomalainen vaatealan perheyritys, jota pyörittävät veljekset Tuomas ja Joonas Karppinen. Kaikki sai alkunsa Tuomaksen omasta brändistä TKHKI ja sen aurinkolasiprinttipipoista vuonna 2013. Brändin tuotteet valmistetaan päämateriaaleja myöten kokonaan Suomessa. Toiminta laajeni tammikuussa 2017 ja TKHKI siirtyi Printtivaatteen alle. Ensihoidon vaatteisiin keskittyvä USK Wear Oy osti Printtivaatteen syyskuussa 2017 ja lokakuussa 2020 Tuomas hankki osake-enemmistön USK Wear Oy:stä. Printtivaate jatkaa edelleen toimintaamme samaan tapaan asiakasta henkilökohtaisesti palvellen Tuomaksen johdolla ja Joonas toimii pääasiassa tuotannon puolella varmistaen laadukkaan työn jäljen.

Maaliskuussa 2023 yrityksen nimi USK Wear Oy muutettiin paremmin kuvaavaksi Printtivaate Oy:ksi.

 • Elokuu 27, 2021

  Printtivaatteen uusi verkkokauppa

  Uusi verkkokauppa avattiin pitkän kehitystyön jälkeen. Alustana toimii suomalainen OrtePHP verkkokauppa-alusta. Tällä muutokselle pyrimme tekemään asiakkaan tilaamisesta entistä helpompaa ja nopeampaa. Samalla päivitimme myös taustajärjestelmää ja suunnittelu-ohjelmaa. Kehitystyö ja uusien tuotteiden lisääminen jatkuu.

 • Toukokuu 27, 2021

  Printtivaate muutti Tulkintielle

  Muutimme uuteen osoitteeseen, isompiin ja käytännölisempiin tiloihin. Palvelemme nyt osoitteessa Tulkintie 29, Vantaa. Lyhtytien tilat kävivät pieniksi ja löysimme loistavat tilat Vantaan puolelta. Tervetuloa käymään!

 • Helmikuu, 2021

  Marvel liittyi Printtivaatteen tiimiin

  Kultaisennoutajan pentu Marvel aloitti Printtivaatteen tiimin ja asiakkaiden piristämisen. Marvel ei ihan joka päivä ole toimistolla, mutta hänen suosikki tehtäviin kuuluu keppien ja pahvien pilkkominen silpuksi.

 • Lokakuu, 2020

  Yrityskauppoja

  Tuomas osti osake-enemmistön USK Wear Oy:stä ja samalla myös Tuomaksen veli Joonas osti osuuden yrityksestä. USK Group pysyy myös vielä yrityksen osakkaana, mutta pienemmällä osuudella. Printtivaate jatkaa edelleen toimintaa samaan tapaan Tuomaksen johdolla.


 • Maaliskuu, 2023

  USK Wear Oy on nyt Printtivaate Oy

  Osana Printtivaate-brändin kehittämistä ja selkeyttämistä, muutimme yrityksen nimeksi Printtivaate Oy. Uusi asiakaspalvelunumeromme on 029 0025050.


MITÄ PRINTTIVAATE TEKEE?


Valikoimastamme löytyy laaja valikoima muun muassa urheiluvaatteita, asusteita, mainoslahjoja ja työvaatteita. Yksilöimme tuotteet aina asiakkaan tarpeiden mukaan, laadukkaasti ja nopeasti. Asiakkainamme on yksityishenkilöt, yritykset, järjestöt, erilaiset ryhmät ja urheiluseurat. Olipa kyseessä sitten hauska printtipaita viikonlopun rientoihin, mainospaidat tai messuvaatteet yrityksen tapahtumaan tai peliasut ensi kauden sarjapeleihin, palvelemme aina ammattitaidolla ja luotettavasti. Meille tärkeitä arvoja ovat asiakastyytyväisyys, korkea laatu, henkilökohtainen palvelu ja asiakaslupauksen pitäminen.

Printtivaatteen valikoimassa on myös laadukkaita ja kestäviä työvaatteita sekä ensihoidon vaatteita, jotka löytyvät USK Wear -brändin alta. Kaikki tuotteemme löytyvät täältä Printtivaatteen verkkokaupasta!