Takit & Liivit

Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Valmistaja
    • Hinta
     • Tuotetyyppi
       109 tuotetta

      TAKKI LOGOLLA

      Hanki nyt laadukas takki tai liivi yrityksen tai seuran omalla logolla. Valikoimastamme löytyy loistavia vaihtoehtoja niin miehille, naisille kuin lapsillekin: verryttelytakkeja, tuulitakkeja, softshell-takkeja, kevyttoppatakkeja, talvitakkeja, sadetakkeja ja liivejä. Maahantuojiltamme on saatavilla lukematon määrä eri malleja ja merkkejä, joten valinta voi tuntua vaikealta. Olemme pyrkineet helpottamaan valintaasi rajaamalla valikoimaamme muutamiin erinomaisiin ja suosittuihin vaihtoehtoihin. Takki ja liivi on asukokonaisuutesi näkyvin osa ja meillä voit lisätä siihen haluamasi logon ja/tai tekstin. Valitsemalla kirkkaan tai erikoisen värin, niin sinä ja yrityksesi tai urheiluseurasi erottuvat varmasti joukosta.

      TAKIN VALINTA

      Käyttäjälle oikein valittu ja istuva takki tai liivi on mieleinen työ- tai vapaa-ajan vaate. Mikä on sinulle tärkeää? Onko takin oltava mahdollisimman edullinen, laadukas, kestävä, lämmin vai pitääkö olla saatavissa jokin tietty väri? Jos tarvitsette useamman takin, niin silloin myös kokoskaala on hyvä tietää ja tarvitseeko olla myös naisten malli. Suosituin mallimme takeissa on ollut Cliquen Basic Softshell-takki. Se on edulinen sekä hyvälaatuinen. Emme juurikaan varastoi takkeja omassa varastossamme, mutta joitakin kappaleita saattaa löytyä. Puuttuvilla on muutaman päivän toimitusaika maahantuojan varastolta. Voit helposti rajata tuotteita koon, valmistajan, värin ja hinnan mukaan.

      OIKEAN KOON VALINTA

      Monesti eri valmistajien koot poikkeavat toisistaan jonkin verran, varsinkin tosi pienissä ja isommissa ko’oissa. Voit helposti verrata oman sopivan takin tai liivin rinnanleveyttä (mittaa tasaisella alustalla leveys kainalosta kainaloon) ja pituutta (mittaa kaula-aukon ja olkasauman leikkauskohdasta helmaan) mittataulukon mittoihin. Joskus on myös hyvä verrata hihojen pituutta, jos tämä tieto on saatavilla mittataulukosta. Mikäli sinulla on kysyttävää oikeasta koosta, ota yhteyttä, autamme mielellämme!

      TAKIT YRITYKSILLE

      Takki tai liivi yrityksen omalla logolla sopii hyvin työvaatteeksi, messuille ja eri tapahtumiin. Tarvitseeko joukkueesi tai urheiluseurasi takin tai liivin jäsenilleen? Meillä voit helposti tilata takit ja liivit yrityksen tai seuran omalla logolla suoraan verkkokaupasta: Suunnitteluohjelmalla voit lisätä logosi haluamaasi paikkaan, lisätä määrät kokoihin ja valita värit monista eri värivaihtoehdoista. Suunnitteluohjelma laskee automaattisesti määräalennukset ja selviät ilman tarjouspyyntöä. Parhaiten toimii logosta vektoritiedosto, yleensä se on .ai-, .eps- tai pdf-päätteinen.

      Eikö logostanne ole vektoritiedostoa? Meiltä löytyy myös verkkokaupasta palvelu logon vektorointiin, niin sekin ongelma saadaan helposti ratkaistua. Saatte logostanne vektoritiedostot myöhempää tarvetta varten. Jos tuotteilla on kiire, alle kahden viikon toimitusaika, niin otathan ensin asiakaspalveluun yhteyttä. Voit myös lähettää tarjouspyynnön sähköpostilla ja teemme tarjouksen verkkokaupan kautta logot valmiiksi aseteltuna. Tarjousta varten on hyvä kertoa sähköpostissa tarkemmat tiedot tarpeista: määrät, koot, värit, logot ja niiden sijoittelut. Käyttötarkoitus on myös hyvä ilmoittaa, ja etsittekö edullista vai todella laadukasta tuotetta. Jos valitsemasi takki löytyy heti varastostamme, niin saat uudet takkinne noin kahdessa viikossa. Jos sinulla on kiire, niin tiedustele toimitusajasta etukäteen asiakaspalvelustamme.