Cottover Miesten t-paita, Antrasiitti
Cottover Miesten t-paita, Antrasiitti
Cottover Miesten t-paita, Antrasiitti
Cottover Miesten t-paita, Antrasiitti
Cottover Miesten t-paita, AntrasiittiCottover Miesten t-paita, AntrasiittiCottover Miesten t-paita, AntrasiittiCottover Miesten t-paita, Antrasiitti
141008-980

Cottover Miesten t-paita, Antrasiitti

19.90 €
ALV 24%
  Toimitustila
  Saatavilla maahantuojan varastolta tilauksesta, toimitusaika 7-14 päivää
  Vaihto ja palautus
  Tarjoamme 30 vrk vaihto- ja palautusoikeuden printtaamattomille tuotteille
  Maksuvaihtoehdot
  Lasku, verkkomaksut, kortit, MobilePay
  Lisätietoja tuotteelle
  Haluan lisätä tilaukselle kommentin koskien tuotetta
  Määräalennus Tilaa 5 ja säästä vielä -5%
  Tilaa 10 ja säästä vielä -10%
  Tilaa 25 ja säästä vielä -16%
  Tilaa 50 ja säästä vielä -22%
  Tilaa 100 ja säästä vielä -29%
  Tilaa 200 ja säästä vielä -32%
  Tilaa 500 ja säästä vielä -35%
  • Vaihtoehdot
   Cottover Miesten t-paita, ValkoinenCottover Miesten t-paita, LuonnonvalkoinenCottover Miesten t-paita, KeltainenCottover Miesten t-paita, OranssiCottover Miesten t-paita, VaaleanpunainenCottover Miesten t-paita, PinkkiCottover Miesten t-paita, PunainenCottover Miesten t-paita, VihreäCottover Miesten t-paita, TaivaansininenCottover Miesten t-paita, SininenCottover Miesten t-paita, NavyCottover Miesten t-paita, ViolettiCottover Miesten t-paita, AntrasiittiCottover Miesten t-paita, Musta
   Tuotetiedot
   Valmistaja:
   Materiaali:
   100% puuvillaa
   Malli:
   Miehille, Unisex
   Valmistajan SKU:
   141008
   Tuoteryhmä:
   T-Paidat
   Tuotenumero:
   141008-980
  • Tuotekuvaus
   • Luomu

   SUUNNITTELE HUIPPU LAADUKAS MIESTEN LUOMUPUUVILLAINEN T-PAITA
   Vapauta sisäinen designerisi ja teetä oma design t-paitaan meidän suunnitteluohjelmallamme. Klikkaa "LISÄÄ PRINTTI" ja pääset suunnitteluohjelmaan. Valitse t-paidan väri ja lisää tekstiä monilla eri fonteilla. Voit lisätä objekteja kymmenistä eri malleista. Voit myös ladata omia kuvia järjestelmään ja käyttää niitä. Suosittelemme käyttämään korkean resoluution kuvia parhaan lopputuloksen saamiseksi.

   Upea miesten t-paita pyöreällä kauluksella. Kauluksessa siisti ribbineulos. Luomua ja kestävääkehitystä tukien tottakai!

   Paita on valmistettu hienolaatuisesta Reilun Kaupan luomupuuvillasta. Printtivaatteen uuden luomumalliston vaatteet valmistetaan pellosta paitaan asti kestävää kehitystä ajatellen. Luomumallisto on Joutsen-, GOTS- ja ÖKÖ-TEX merkitty ja mallistossa käytetty puuvilla on 100% ekologista ja sillä on Reilun Kaupan sertifiointi. Tuotteiden ympäristömerkit osoittavat niiden täyttävän laatua, terveyttä, ympäristöä ja työoloja koskevat vaatimukset.

   Kuvaus: Pyöreä kaulus.
   100% Reilun Kaupan -luomupuuvilla
   Konepesu: 60 asteessa
   Paino: 160 g/m2
   Tiesitkö että: Reilun kaupan puuvillan viljelijöille taataan vähimmäishinta, joka kattaa puuvillan kestävän tuotannon kulut. Puuvillan viljelijä saa lisäksi ylimääräisen palkkion, joka voidaan investoida koko yhteisön hyväksi esimerkiksi kouluihin, sairaaloihin tai kaivoihin. Reilu kauppa tukee myös lasten koulutusmahdollisuuksia, eivätkä lapset saa tehdä niin paljoa töitä, että se estäisi heitä käymästä kouluaLue lisää tästä ja paljon muusta meidän luomutuote infosta.


   Tätä tuotetta löytyy omasta varastosta (toimitusaika n. 3-14 arkipäivää)
   Tilaamme maanantaisin täydennystä, maahantuojan varastosta, muiden värien ja puuttuvien kokojen osalta. (toimitusaika n. 5-14 arkipäivää)

   Jos tarvitset tuotteet kahden viikon sisällä, niin varmista vielä asiakaspalvelusta toimitusaika.

   HUOM! Painatukset eivät kuulu hintaan, näet lopullisen hinnan painatuksilla suunnitteluohjelmassa

   Mittataulukot ja palautus
   Tuotteen kokoa valittaessa kannattaa tutustua tarkoin mittataulukkoon, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Suurimpaan osaan tuotteista löytyy mitat suunnitteluohjelmasta "Lisää tuotetietoja" kohdasta. Pääset suunnitteluohjelmaan LISÄÄ OMA PRINTTI linkistä. Jos tuotteessa ei ole mittataulukkoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluun. Mikäli et ole tyytyväinen tilaukseesi, printtaamattoman tuotteen palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitus & Palautus