Alusvaatteet

Suunnittele bokserit omalla kuvalla. Lisää kuvia ja tekstiä helposti ja nopeasti. Suosittu, persoonallinen ja hauska lahja.
Suunnittele bokserit omalla kuvalla. Lisää kuvia ja tekstiä helposti ja nopeasti. Suosittu, persoonallinen ja hauska lahja.
Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Hinta
    • Tuotetyyppi
      3 tuotetta

     ALUSVAATTEET OMALLA KUVALLA

     Suunnittele itse miesten bokserit tai naisten hotpantsit omalla kuvalla! Alusvaatteet omalla kuvalla ja/tai tekstillä ovat erittäin suosittuja ja sopivat niin joulu-, ystävänpäivä kuin syntymäpäivälahjaksikin. Yllätä läheisesi ja hanki hänelle persoonalliset bokserit tai hotpantsit, joita kelpaa esitellä.

     Suunnittele oma persoonallinen kuva alusvaatteisiin. Meillä se onnistuu helposti: Voit lisätä oman valokuvan ja/tai tekstin vaatteisiin helppokäyttöisellä suunnitteluohjelmalla. Siirry vain suoraan tuotteesta suunnitteluohjelmaan, valitse väri ja koko, lisää oma kuva tai käytä kuvakirjaston kuvia, muokkaa kuva ja/tai teksti mieleiseksi ja tilaa. Vapauta sisäinen designerisi ja anna luovuutesi virrata! Jos valitsemasi tuote löytyy heti varastostamme, niin saat uuden vaatteesi noin viikossa. Jos sinulla on kiire, niin tiedustele toimitusajasta etukäteen asiakaspalvelustamme.

     BOKSERIT OMALLA KUVALLA

     Boxerit omalla kuvalla, lisää myös tekstiä tai valmiita kuvia kuvapankistamme. Miesten bokserit on yksi suosituimmista lahjatuotteistamme ja olemme valmistaneet satoja mitä persoonaallisimpia boksereita. Hyvä lahja idea miehelle, lisää oma kuvasi, hauska teksti ja persoonallinen lahjasi on valmis. Suunnitteleminen suoraan sivuillamme on helppoa ja nopeaa. Voit myös kysyä apua, jos kohtaat ongelmia.

     BOKSERIT OMALLA PAINATUKSELLA

     Miesten bokserit ovat meidän suosituimpia tuotteitamme, ja niitä löytyy yleensä erittäin hyvin varastostamme mustana ja valkoisena. Moni asiakkaistamme onkin tehnyt hienoja lahjoja omilla kuvillaan. Hyvä kuitenkin muistaa, että jos bokserit täytetään kuvilla, niin niistä tulee aika muovisen tuntuisia.

     Boksereita on tilattu myös paljon yrityksille ja urheilujoukkueille heidän omilla logoillaan.