Pipot

Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Valmistaja
    • Hinta
     • Tuotetyyppi
       75 tuotetta

      PIPOT KUVALLA

      Haluatko yhtenäisen ilmeen pipolla omaan käyttöön, urheiluseuralle tai yritykselle? Valikoimastamme löytyy loistavia pipovaihtoehtoja niin aikuisille kuin lapsillekin. Maahantuojilta voimme tilata haluamasi pipovaihtoehdon, jos sitä ei juuri nyt löydy varastostamme. Valitsemalla kirkkaan tai erikoisen värin, niin sinä ja yrityksesi tai urheiluseurasi erottuvat varmasti massasta.

      Suunnittele itse kuva pipoon. Meillä se onnistuu helposti: Voit lisätä oman valokuvan ja/tai tekstin pipoon helppokäyttöisellä suunnitteluohjelmalla. Siirry vain suoraan tuotteesta suunnitteluohjelmaan, valitse väri ja koko, lisää kuva, logo tai teksti, muokkaa kuva ja/tai teksti mieleiseksi ja tilaa. Vapauta sisäinen designerisi ja anna luovuutesi virrata! Jos valitsemasi pipo löytyy heti varastostamme, niin saat uuden piposi noin viikossa. Jos sinulla on kiire, niin tiedustele toimitusajasta etukäteen asiakaspalvelustamme.

      PIPO PAINATUKSELLA

      Meiltä saat useampaa pipomallia tilattua yksittäin painatuksella. Suosituinta malliamme TKHKI-pipoa on saatavilla monia eri väriä suoraan omasta varastostamme. Tähän malliin on hyvä painaa, koska kaksinkertainen neulos on ohutta. Paksummat pipot eivät sovellu hyvin painettavaksi, ellei niissä ole valmiina painatuksille tehtyä pohjaa.

      PIPO BRODEERATTUNA

      Pipojen brodeerauskin onnistuu, mutta yleensä yhden kappaleen tekeminen on kallista, jos halutaan logo. Teksti tai numero valmiilla fonteilla onnistuu edullisemmin. Logot pitää digitoida brodeerauskoneelle, niin siitä tulee 40-50€ kulu. Brodeeraus on hyvä tapa yksilöidä paksumpia pipoja. Jos pipoja tilataan yli 50 tai 100 kappaletta, niin näitä saadaan järkeviin hintoihin yhteistyökumppanimme Headwear kautta monia eri malleja.

      PIPOT YRITYKSELLE JA URHEILUSEURALLE

      Pipot yrityksen omalla logolla sopii hyvin työvaatteeksi, messuille ja eri tapahtumiin. Tarvitseeko joukkueesi tai urheiluseurasi pipon jäsenilleen? Meillä voit helposti tilata pipot yrityksen tai seuran omalla logolla suoraan verkkokaupasta: Suunnitteluohjelmalla voit lisätä logosi haluamaasi paikkaan, lisätä määrät ja valita värit monista eri värivaihtoehdoista. Suunnitteluohjelma laskee automaattisesti määräalennukset ja selviät ilman tarjouspyyntöä. Parhaiten toimii logosta vektoritiedosto, yleensä se on .ai-, .eps- tai pdf-päätteinen.

      Eikö logostanne ole vektoritiedostoa? Meiltä löytyy myös verkkokaupasta palvelu logon vektorointiin, niin sekin ongelma saadaan helposti ratkaistua. Saatte logostanne vektoritiedostot myöhempää tarvetta varten. Jos tuotteilla on kiire, alle kahden viikon toimitusaika, niin otathan ensin asiakaspalveluun yhteyttä.

      Voit myös lähettää tarjouspyynnön sähköpostilla ja teemme tarjouksen verkkokaupan kautta logot valmiiksi aseteltuna. Tarjousta varten on hyvä kertoa sähköpostissa tarkemmat tiedot tarpeista: määrät, koot, värit, logot ja niiden sijoittelut. Käyttötarkoitus on myös hyvä ilmoittaa, ja etsittekö edullista vai todella laadukasta tuotetta. Jos valitsemasi takki löytyy heti varastostamme, niin saat uudet takkinne noin kahdessa viikossa. Jos sinulla on kiire, niin tiedustele toimitusajasta etukäteen asiakaspalvelustamme.