Työpaidat

Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Hinta
    • Tuotetyyppi
      82 tuotetta

     Työpaidaksi on hyvä valita mukavantuntuinen ja käyttötarkoitukseen sopiva paita. Meiltä saatte hyvännäköisiä työpaitoja eri alojen ammattilaisille valmiiksi painettuna. Onko työpaidan suojattava työskentelyolosuhteilta? Sisältääkö työpäivä raskasta työtä ja työvaatteen hengittävyys on tärkeää? Koostuuko työpäivät asiakaskontakteista? Etsitkö yhtenäistä ilmettä yrityksellesi? Työpaitoja löytyy moneen tarkoitukseen. Löydät valikoimastamme monilta tuotemerkeiltä eri tarpeisiin t-paidat, pikeepaidat, tekniset paidat, pitkähihaiset työpaidat, kauluspaidat, collegepuserot, työpaidat huomioväreillä ja/tai palosuojauksella.

     Laadukas työvaate muodostuu tarkoin suunnitelluista yksityiskohdista ja ominaisuuksista, joiden avulla työvaate soveltuu eri alojen ammattilaisille. Laadukkaan työvaatteen tunnistat esimerkiksi istuvasta mitoituksesta sekä laadukkaista materiaaleista ja ompelusta. Yleensä laadukkaimmat vaatteet voidaan pestä korkeammassa lämpötilassa.

     TYÖPAIDAT YHTENÄISEN ILMEEN PERUSTA

     Jos haluat löytää yrityksellesi yhtenäisen ilmeen vaatetuksen avulla, meidän kautta saat monien tuotemerkkien laajan väri- ja mallivalikoiman sekä kokovalikoiman. Esimerkiksi Cliquen, Projobin, Cottoverin ja Printerin kaikki tuotteet ovat saatavillasi. Yhteensopivat pikeepaidat, collegepuserot, takit ja housut ympärivuotiseen käyttöön logoilla yksilöitynä.

     TYÖPAIDAT RASKAASEEN TYÖHÖN

     Vaihtelevasti päivän aikana kuormittavaan, ruumiilliseen ja raskaaseen työhön suosittelemme hengittäviä ja tehokkaasti kosteutta haihduttavia aluspaitoja. Työpaidan tulee siirtää kosteutta, kuivua nopeasti ja tuntua miellyttävältä päällä. Suosittelemme valikoimamme teknisiä työpaitoja, ne ovat hyvännäköisiä eivätkä välttämättä vaadi toista vaatekerrosta. Raskaampaan kulutuskestävyyttä vaativaan työhön soveltuvat hyvin college paidat ja takit.

     NÄKYVYYTTÄ PARANTAVAT HUOMIOTYÖPAIDAT

     Jos työskentelyolosuhteet vaativat näkyvyyttä huonossa valaistuksessa tai hämärässä valikoimassamme on myös huomio väreillä tai heijastimilla varustettuja työpaitoja lyhyt ja pitkähihaisina. Useat tuotteet ovat sertifioitu (standardin EN ISO 20471) huomiovaateluokan 1, 2 tai 3 mukaan. Huomiovaatteet tuovat työskentelyturvallisuutta.

     PALOSUOJATUT TYÖPAIDAT

     Joissakin sähkö- ja energia-alalla tai teollisuudessa työskentelevät ammattilaiset tarvitsevat palosuojattuja työpaitoja. Meidän valikoimassamme on esimerkiksi Projobilta saatavilla monia palosuojattuja työvaatteita. Ne on sertifioitu muun muassa EN ISO 11612 luokilla A1 , B1 ja C1. Nämä sertifikaatit takaavat vaatteen turvallisuuden ja niiden avulla on myös helpompi löytää omaan työnkuvaan parhaiten soveltuvat sekä parhaan suojauksen antavat vaatteet.