Pelishortsit

Pelishortsit painatuksella - Painata pelishortsit omalla logolla ja pelinumerolla.
Pelishortsit painatuksella - Painata pelishortsit omalla logolla ja pelinumerolla.
Rajaa tuloksia
 • Koko
  • Hinta
   • Tuotetyyppi
     1 tuotetta

    PELISHORTSIT OMALLA LOGOLLA JA NUMEROLLA

    Etsitkö pelishortseja omalla pelinumerolla tai logolla? Täältä löytyy. Meillä on laaja valikoima erilaisia pelishortseja ja maahantuojiltamme on lisäksi saatavilla lukuisia eri malleja ja merkkejä, joten valinta voi tuntua vaikealta. Olemme pyrkineet helpottamaan valintaasi rajaamalla valikoimaamme muutamiin suosittuihin vaihtoehtoihin. Pelishortsit on olennainen osa peliasua ja meillä voit lisätä siihen urheiluseurasi logon ja pelinumeron.

    PELISHORTSIEN VALINTA

    Mikä on urheiluseurallesi tärkeää pelishortsien valinnassa? Onko niiden oltava mahdollisimman edulliset, laadukkaat, kestävät vai pitääkö olla saatavilla jokin tietty väri? Voit helposti rajata tuotteita koon, valmistajan, värin ja hinnan mukaan. Suosituin shortsimme on ollut meidän oma kokonaan sublimaatiolla tehtävät shortsit. Siinä saa itse valita paitojen koko värityksen ja kaikki logot ja numerot sisältyvät hintaan. Nämä shortsit sopivat moniin eri urheilulajeihin. Sublimaatiolla tehtävät shortsit suunnittelemme yleensä yhdessä asiakkaan kanssa, mutta tämä mahdollisuus on myös tulossa suunnitteluohjelmaamme tulevaisuudessa. Mikäli tulee kysyttävää, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme!

    PELISHORTSIEN PAINATUS

    Luo urheiluseuran pelishortsit itse. Meillä se onnistuu helposti: Lisää seuran logo, pelinumero ja mainokset pelishortseihin helppokäyttöisellä suunnitteluohjelmalla. (Tämä palvelu tulossa) Siirry vain suoraan tuotteesta suunnitteluohjelmaan, valitse väri ja koko, lisää logo, numero, nimi mieleisellä asettelulla ja tilaa. Suunnitteluohjelma laskee automaattisesti määräalennukset ja kaikki tämä ilman tarjouspyyntöä! Jos valitsemasi pelishortsit löytyvät heti varastostamme, niin saatte uudet shortsinne noin kahdessa viikossa. Jos sinulla on kiire, niin tiedustele toimitusajasta etukäteen asiakaspalvelustamme.

    Parhaiten toimii logosta vektoritiedosto, yleensä se on .ai-, .eps- tai pdf-päätteinen. Eikö logostanne ole vektoritiedostoa? Meiltä löytyy verkkokaupasta palvelu logon vektorointiin, niin ongelma saadaan ratkaistua. Saatte logostanne vektoritiedostot myöhempää käyttöä varten. Voit myös lähettää tarjouspyynnön sähköpostilla ja teemme tarjouksen verkkokaupan kautta valmiiksi logo, numerot ja nimet aseteltuna. Tarjousta varten on tärkeää ilmoittaa sähköpostissa tarkat tiedot tarpeistanne: määrä, koot, väri, logo, numerot ja nimet sekä niiden sijoittelu.