Collegepaidat

Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Valmistaja
    • Hinta
     • Tuotetyyppi
       174 tuotetta

      COLLEGE PRINTILLÄ

      Collegepaidat ovat miellyttäviä päällä ja valikoimastamme löytyy loistavia vaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin. Collegeneuloksesta valmistettuja paitoja on nykyään saatavilla puuvillaisena, teknisinä sekä niiden sekoituksena. Suunnittele itse printti collegepaitaan. Haluatko paitaan oman kuvan tai tekstin? Vai molemmat? Meillä voit tehdä sen helposti: Siirry vain suoraan tuotteesta suunnitteluohjelmaan, valitse väri ja koko, muokkaa kuva mieleiseksi: Lisää tekstiä, valmiita printtejä tai omia kuvia ja tilaa. Vapauta sisäinen designerisi ja anna luovuutesi virrata! Jos valitsemasi collegepaita löytyy heti varastostamme, niin saat uuden printtipaitasi arviolta viikossa. Jos sinulla on kiire, niin tiedustele toimitusajasta etukäteen asiakaspalvelustamme.

      OIKEAN COLLEGEPAIDAN VALINTA

      Käyttötarkoituksen mukaan valittu collegepusero on pukijalleen mieleinen työ-, treeni- tai vaikka lahjavaate. Mikä on sinulle tärkeää? Onko paidan oltava mahdollisimman edullinen, laadukas, kestävä, ekologinen vai pitääkö olla saatavilla tietty väri? Jos tarvitsette useamman paidan, niin silloin myös kokoskaala on hyvä tietää, esimerkiksi täytyykö samasta mallista olla myös naisten malli. Collegepaidat ovat meillä pääasiassa unisex-mallia, jotka sopivat hyvin sekä miehille, että naisille; lasten malleja löytyy myös. Edullisimmissa collegepaidoissa on yleensä enemmän polyesteriä kuin puuvillaa ja joskus tämä näkyy kovassa käytössä nukkaantumisena. Meidän suosituin mallimme on ollut Cliquen Basic Roundneck, joka sopii moneen tarkoitukseen. Se on hyvälaatuinen, edullinen ja sitä löytyy varastostamme aina vähintään mustana. Jos etsit laadukasta, ekologista luomupuuvillacollegea, niin sitten suosittelemme Cottoverin collegepaitaa. Voit helposti rajata tuotteita koon, valmistajan, värin ja hinnan mukaan.

      SOPIVAN KOON VALINTA

      Monesti eri valmistajien koot poikkeavat jonkin verran toisistaan, varsinkin tosi pienissä ja isommissa koissa. Voit helposti verrata oman sopivan collegen rinnanleveyttä (mittaa tasaisella alustalla leveys kainalosta kainaloon) ja pituutta (mittaa kaula-aukon ja olkasauman leikkauskohdasta helmaan) mittataulukon mittoihin. Joskus on myös hyvä verrata hihojen pituutta, jos tämä tieto on saatavilla mittataulukosta.

      COLLEGENEULOKSEN HISTORIA

      Collegeneuloksen syntyhistoria sijoittuu 1920-luvun Alabamaan, missä paikallisessa yliopistossa amerikkalaista jalkapalloa pelannut Bennie Russell Jr kertoi alusvaatetehtaan omistaneelle isälleen Benjamin Russellille, kuinka villasta tehdyt pelipaidat olivat todella epämukavia. Nopeasti nämä naisten alusvaatemateriaalista valmistetut urheilupaidat saavuttivat suuren suosion jalkapallo ja baseball-piireissä. Urheilija nuorukaisten päältä paidat päätyivät myös tyttöystävien vaatekaappeihin. Suurta suosiota lisäsi Sylvester Stallonen vuonna 1976 ilmestynyt Rocky-elokuva, jossa nyrkkeilijäsankari treenasi harmaalla, kuluneella ja yksinkertaisella collegehupparilla. Samoihin aikoihin hiphopin alkuvuosina hupparit tulivat osaksi tätä alakulttuuria. Colleget tulivat myös suosituksi skeittaajien ja lumilautailijoiden keskuudessa. 1980-luvulta lähtien muotimaailma on ottanut tuotteen omiin mallistoihinsa. Collegella on pitkä historia nuorten keskuudessa ja se ei ole poistumassa. Se on mukava pukea päälle, pehmeä ja lämmin.