Pikeepaidat

Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Valmistaja
    • Hinta
     • Tuotetyyppi
       123 tuotetta

      PIKEEPAITA KUVALLA

      Pikeepaidat on erittäin suosittu tuoteryhmä, jossa löytyy paitoja edullisista aina laadukkaisiin luomupuuvillaisiin vaihtoehtoihin. Miesten pikeepaita käy monesti myös hyvin unisex-valinnaksi. Meiltä löytyy laaja valikoima myös naisten ja lasten pikeepaitoja. Maahantuojiltamme on saatavilla lukematon määrä eri malleja ja merkkejä, joten valinta voi tuntua vaikealta. Olemme pyrkineet helpottamaan valintaasi rajaamalla valikoimaamme muutamiin erinomaisiin ja suosittuihin vaihtoehtoihin. Paita on yksi asukokonaisuutesi näkyvimpiä osia ja meillä voit lisätä siihen haluamasi kuvan, logon tai tekstin tuomaan persoonasi esiin. Pikeepaidat sopivat erittäin hyvin moniin käyttötarkoituksiin, haluat sitten antaa lahjan, tuoda tiimisi esille messuilla, työpaidaksi firman logolla tai vaikka viihteelle. Valitsemalla kirkkaan tai erikoisen värin, niin erotut varmasti joukosta.

      OIKEAN PIKEEPAIDAN VALINTA

      Mikä on sinulle tärkeää pikeepaidan valinnassa? Onko sen oltava mahdollisimman edullinen, laadukas, kestävä, ekologinen vai pitääkö olla saatavissa jokin tietty väri? Jos tarvitsette useamman pikeepaidan, niin silloin hyvä tietää kokoskaala etukäteen, ja onko samasta paidasta löydyttävä myös naisten malli. Käyttötarkoitukseesi kannattaa valita sopiva pikeepaita, jotta sitä on mukava pitää päällä ja se kestää hyvin sille toivotun ajan. Suosituin mallimme on ollut Cliquen Lincoln pikeepaita, joka sopii moneen käyttötarkoitukseen. Se on hyvälaatuinen, edullinen ja sitä löytyy heti monissa eri väreissä maahantuojan varastosta. Jos etsit laadukasta, ekologista luomupuuvillapaitaa, niin suosittelemme Cottoverin pikeepaitaa. Voit helposti rajata tuotteita koon, valmistajan, värin ja hinnan mukaan.

      OIKEAN KOON VALINTA

      Yleensä eri valmistajien koot poikkeavat toisistaan jonkin verran, varsinkin tosi pienissä ja isommissa ko’oissa. Voit helposti verrata oman sopivan pikeepaidan rinnanleveyttä (mittaa tasaisella alustalla leveys kainalosta kainaloon) ja pituutta (mittaa kaula-aukon ja olkasauman leikkauskohdasta helmaan) mittataulukon mittoihin. Mikäli sinulla on kysyttävää oikeasta koosta, ota yhteyttä, autamme mielellämme!

      PIKEEPAIDAT PAINATUKSELLA

      Suunnittele itse painatus pikeepaitaan. Meillä se onnistuu helposti: Voit lisätä oman kuvan, tekstin tai logon paitaan helppokäyttöisellä suunnitteluohjelmalla. Siirry vain suoraan tuotteesta suunnitteluohjelmaan, valitse väri ja koko, lisää tekstiä, kuvakirjaston valmiita kuvia tai omia kuviasi, muokkaa printti tai teksti mieleiseksi ja tilaa. Vapauta sisäinen designerisi ja anna luovuutesi virrata! Jos valitsemasi paita löytyy heti varastostamme, niin saat uuden printtipaitasi noin viikossa. Jos sinulla on kiire, niin tiedustele toimitusajasta etukäteen asiakaspalvelustamme.

      PIKEEPAIDAT LOGOLLA

      Pikeepaidat sopivat hyvin myös työpaidoiksi, messuille, tapahtumiin tai jaettavaksi mainoslahjoina. Tarvitseeko joukkueesi tai urheiluseura pikeepaidat jäsenilleen? Printtivaatteelta löytyy. Me teemme paljon pikeepaitoja myös monille yhdistyksille. Voit helposti tilata pikeepaidat yrityksen tai joukkueen omalla logolla suoraan verkkokaupasta.Suunnitteluohjelmalla voit lisätä logon haluamaasi paikkaan, lisätä määrät kokoihin ja valita pikeepaidan värit monista eri värivaihtoehdoista. Suunnitteluohjelma laskee automaattisesti määräalennukset ja kaikki tämä ilman tarjouspyyntöä! Parhaiten toimii logosta vektoritiedosto, yleensä se on .ai-, .eps- tai pdf-päätteinen. Eikö logostanne ole vektoritiedostoa? Meiltä löytyy verkkokaupasta palvelu logon vektorointiin, niin sekin ongelma saadaan ratkaistua. Saatte logostanne vektoritiedostot myöhempää käyttöä varten. Jos tuotteilla on kiire, alle kahden viikon toimitusaika, niin otathan ensin asiakaspalveluun yhteyttä. Voit myös pyytää tarjouksen sähköpostilla ja teemme tarjouksen verkkokaupan kautta valmiiksi logot aseteltuna. Tarjouspyyntöä varten on tärkeää ilmoittaa sähköpostissa tarkat tiedot tarpeistanne: määrät, koot, värit, logot ja niiden sijoittelut. Käyttötarkoitus on myös hyvä ilmoittaa, jos etsitte edullista, todella laadukasta tai ekologista tuotetta.