Verryttelyasut

Verryttelyasut painatuksella - Painata nimi, pelinumero ja logot
Verryttelyasut painatuksella - Painata nimi, pelinumero ja logot
Rajaa tuloksia
 • Koko
  • Hinta
   • Tuotetyyppi
     1 tuotetta

    VERRYTTELYASUT PAINATUKSELLA

    Etsitkö verryttelyasuja tai treeniasuja logolla, omalla pelinumerolla ja nimellä? Täältä löytyy. Meillä on valikoima erilaisia verryttelyasuja ja maahantuojiltamme on lisäksi saatavilla lukuisia eri malleja ja merkkejä, joten valinta voi tuntua vaikealta. Jotkin tuotteet sisältävät takin ja housut, mutta suurin osa tuotteista ovat erikseen, näin saat kätevästi erikokoisen takin ja housut. Olemme pyrkineet helpottamaan valintaasi rajaamalla valikoimaamme muutamiin suosittuihin vaihtoehtoihin. Verryttelyasu on olennainen osa peliasua ja meillä voit lisätä siihen urheiluseurasi logon, oman nimen ja pelinumeron.

    VERRYTTELYASUN VALINTA

    Mikä on urheiluseurallesi tärkeää verryttelyasun valinnassa? Onko sen oltava mahdollisimman edullinen, laadukas, kestävä vai pitääkö olla saatavissa jokin tietty väri? Jos tarvitsette useamman verryttelyasun, niin on hyvä tietää kokoskaala ja onko samasta asusta löydyttävä myös tyttöjen tai naisten malli. Voit helposti rajata tuotteita koon, valmistajan, värin ja hinnan mukaan. Mikäli tulee kysyttävää, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme!

    VERRYTTELYASUJEN PAINATUS

    Luo seuran verryttelyasut itse. Meillä se onnistuu helposti: Lisää seuran logo, pelinumero ja nimi verryttelyasuun helppokäyttöisellä suunnitteluohjelmalla. Siirry vain suoraan tuotteesta suunnitteluohjelmaan, valitse väri ja koko, lisää logo, numero, nimi mieleisellä asettelulla ja tilaa. Suunnitteluohjelma laskee automaattisesti määräalennukset ja kaikki tämä ilman tarjouspyyntöä! Jos valitsemasi verryttelyasut löytyvät heti varastostamme, niin saatte uudet asunne noin kahdessa viikossa. Jos sinulla on kiire, niin tiedustele toimitusajasta etukäteen asiakaspalvelustamme.

    Parhaiten toimii logosta vektoritiedosto, yleensä se on .ai-, .eps- tai pdf-päätteinen. Eikö logostanne ole vektoritiedostoa? Meiltä löytyy verkkokaupasta palvelu logon vektorointiin, niin ongelma saadaan ratkaistua. Saatte logostanne vektoritiedostot myöhempää käyttöä varten. Voit myös lähettää tarjouspyynnon sähköpostilla ja teemme tarjouksen verkkokaupan kautta valmiiksi logo, numerot ja nimet aseteltuna. Tarjousta varten on tärkeää ilmoittaa sähköpostissa tarkat tiedot tarpeistanne: määrä, koot, väri, logo, numerot ja nimet sekä niiden sijoittelu.