Pelipaidat

Pelipaidat painatuksella - Painata pelipaita omalla logolla, nimellä ja pelinumerolla.
Pelipaidat painatuksella - Painata pelipaita omalla logolla, nimellä ja pelinumerolla.
Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Valmistaja
    • Hinta
     • Tuotetyyppi
       14 tuotetta

      PELIPAITA OMALLA LOGOLLA, NIMELLÄ JA PELINUMEROLLA

      Etsitkö pelipaitaa omalla pelinumerolla, nimellä ja logolla? Yhtenäiset peliasut tekevät joukkueen pelasittepa sitten ammattitasolla tai harrasteporukassa. Joskus pelaajaurani aikana jopa kuulin hävityn pelin jälkeen, pääasia, että näytettiin edes hyvälle. Meillä on laaja valikoima erilaisia pelipaitoja ja maahantuojiltamme on lisäksi saatavilla lukuisia eri malleja ja merkkejä, joten valinta voi tuntua vaikealta. Olemme pyrkineet helpottamaan valintaasi rajaamalla valikoimaamme muutamiin suosittuihin vaihtoehtoihin. Paita on yksi peliasun näkyvin osa ja meillä voit lisätä siihen urheiluseurasi logon, mainokset, oman nimen ja pelinumeron suoraan helppokäyttöisessä suunnitteluohjelmassa.

      PELIPAIDAN VALINTA

      Mikä on urheiluseurallesi tärkeää pelipaidan valinnassa? Onko sen oltava mahdollisimman edullinen, laadukas, kestävä, ekologinen vai pitääkö olla saatavissa jokin tietty väri? Onko samasta paidasta löydyttävä myös tyttöjen tai naisten malli. Voit helposti rajata tuotteita koon, valmistajan, värin ja hinnan mukaan. Suosituin pelipaitamme on ollut meidän oma kokonaan sublimaatiolla tehtävä pelipaita. Siinä saa itse valita paitojen koko värityksen ja kaikki logot ja numerot sisältyvät hintaan. Tämä sopii moniin eri urheilulajeihin ja saatavilla on myös jääkiekkoon sopivat mallit. Sublimaatiolla tehtävät paidat suunnittelemme yleensä yhdessä asiakkaan kanssa, mutta tämä mahdollisuus on myös tulossa suunnitteluohjelmaamme tulevaisuudessa. Mikäli tulee kysyttävää, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme!

      OIKEAN KOON VALINTA

      Yleensä eri valmistajien koot poikkeavat toisistaan jonkin verran, varsinkin tosi pienissä ja isommissa ko’oissa. Voit helposti verrata omien sopivien pelipaitojen rinnanleveyttä (mittaa tasaisella alustalla leveys kainalosta kainaloon) ja pituutta (mittaa kaula-aukon ja olkasauman leikkauskohdasta helmaan) mittataulukon mittoihin. Mikäli sinulla on kysyttävää oikeasta koosta, ota yhteyttä, autamme mielellämme!

      PELIPAITOJEN PAINATUS

      Luo urheiluseuran pelipaidat itse. Meillä se onnistuu helposti: Lisää seuran logo, pelinumero ja nimi pelipaitaan helppokäyttöisellä suunnitteluohjelmalla. Siirry vain suoraan tuotteesta suunnitteluohjelmaan, valitse väri ja koko, lisää logo, numero ja nimi mieleisellä asettelulla ja tilaa. Suunnitteluohjelma laskee automaattisesti määräalennukset ja kaikki tämä ilman tarjouspyyntöä! Jos valitsemasi pelipaidat löytyvät heti varastostamme, niin saatte uudet paitanne noin kahdessa viikossa. Jos sinulla on kiire, niin tiedustele toimitusajasta etukäteen asiakaspalvelustamme.

      Parhaiten toimii logosta vektoritiedosto, yleensä se on .ai-, .eps- tai pdf-päätteinen. Eikö logostanne ole vektoritiedostoa? Meiltä löytyy verkkokaupasta palvelu logon vektorointiin, niin ongelma saadaan ratkaistua. Saatte logostanne vektoritiedostot myöhempää käyttöä varten. Voit myös pyytää tarjouksen sähköpostilla ja teemme tarjouksen verkkokaupan kautta valmiiksi logo, numerot ja nimet aseteltuna. Tarjousta varten on tärkeää ilmoittaa sähköpostissa tarkat tiedot tarpeistanne: määrä, koot, väri, logo, numerot ja nimet sekä niiden sijoittelu.