Tekniset paidat

Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Valmistaja
    • Hinta
     • Tuotetyyppi
       66 tuotetta

      TEKNINEN PAITA KUVALLA

      Tekniset paidat ovat erittäin suosittuja urheilussa ja myös vapaa-ajalla. Miesten tekninen paita käy monesti myös hyvin unisex-valinnaksi. Meiltä löytyy valikoima myös naisten teknisiä paitoja. Maahantuojiltamme on saatavilla lukematon määrä eri malleja ja merkkejä, joten valinta voi tuntua vaikealta. Olemme pyrkineet helpottamaan valintaasi rajaamalla valikoimaamme muutamiin erinomaisiin ja suosittuihin vaihtoehtoihin. Paita on yksi asukokonaisuutesi näkyvimpiä osia ja meillä voit lisätä siihen haluamasi kuvan, logon tai tekstin tuomaan persoonasi esiin. Tekniset paidat sopivat erittäin hyvin moniin käyttötarkoituksiin, haluat sitten antaa lahjan, tuoda tiimisi esille messuilla, työpaidaksi firman logolla tai vaikka viihteelle. Valitsemalla kirkkaan tai erikoisen värin, niin erotut varmasti joukosta.

      OIKEAN TEKNISEN PAIDAN VALINTA

      Mikä on sinulle tärkeää teknisen paidan valinnassa? Onko sen oltava edullinen, laadukas, kestävä vai pitääkö olla saatavissa jokin tietty väri? Jos tarvitsette useamman paidan, niin silloin myös kokoskaala on hyvä tietää ja onko samasta paidasta löydyttävä myös naisten malli. Kannattaa ottaa huomioon käyttötarkoitus, jotta paitaa on mukava pitää päällä ja se kestää hyvin sille toivotun ajan. Suosituin mallimme on ollut Cliquen Basic Active T, joka sopii moneen käyttötarkoitukseen. Se on hyvälaatuinen ja edullinen. Jos etsit erittäin laadukasta, niin suosittelemme Cliquen Premium Active T, sitä löytyy varastostamme heti monissa eri väreissä. Voit helposti rajata tuotteita koon, valmistajan, värin ja hinnan mukaan.

      OIKEAN KOON VALINTA

      Yleensä eri valmistajien koot poikkeavat toisistaan jonkin verran, varsinkin tosi pienissä ja isommissa ko’oissa. Voit helposti verrata oman sopivan teknisen paidan rinnanleveyttä (mittaa tasaisella alustalla leveys kainalosta kainaloon) ja pituutta (mittaa kaula-aukon ja olkasauman leikkauskohdasta helmaan) mittataulukon mittoihin. Mikäli sinulla on kysyttävää oikeasta koosta, ota yhteyttä, autamme mielellämme!

      TEKNISET PAIDAT PAINATUKSELLA

      Suunnittele itse painatus tekniseen paitaan. Meillä se onnistuu helposti: Voit lisätä oman kuvan, tekstin tai logon paitaan helppokäyttöisellä suunnitteluohjelmallamme. Siirry vain suoraan tuotteesta suunnitteluohjelmaan, valitse väri ja koko, lisää tekstiä, kuvakirjaston valmiita printtejä tai omia valokuvia, muokkaa printti tai teksti mieleiseksi ja tilaa. Vapauta sisäinen designerisi ja anna luovuutesi virrata! Jos valitsemasi paita löytyy heti varastostamme, niin saat uuden printtipaitasi noin viikossa. Jos sinulla on kiire, niin tiedustele toimitusajasta etukäteen asiakaspalvelustamme.

      TEKNINEN PAITA LOGOLLA

      Tekniset paidat sopivat hyvin myös messuille, tapahtumiin ja vaikka pelipaidaksi tai lämmittelypaidaksi. Tarvitseeko joukkueesi tai urheiluseura teknisen paidan jäsenilleen? Meiltä löytyy. Me teemme teknisiä paitoja myös monille eri yhdistyksille. Voit helposti tilata tekniset paidat yrityksen tai joukkueen omalla logolla suoraan verkkokaupasta.Suunnitteluohjelmalla voit lisätä logosi haluamaasi paikkaan, lisätä määrät kokoihin ja valita teknisen paidan värit monista eri värivaihtoehdoista. Suunnitteluohjelma laskee automaattisesti määräalennukset ja kaikki tämä ilman tarjouspyyntöä! Parhaiten toimii logosta vektoritiedosto, yleensä se on .ai-, .eps- tai pdf-päätteinen. Eikö logostanne ole vektoritiedostoa? Meiltä löytyy verkkokaupasta palvelu logon vektorointiin, niin sekin ongelma saadaan ratkaistua. Saatte logostanne vektoritiedostot myöhempää käyttöä varten. Jos tuotteilla on kiire, alle kahden viikon toimitusaika, niin otathan ensin asiakaspalveluun yhteyttä. Voit myös pyytää tarjouksen sähköpostilla ja teemme tarjouksen verkkokaupan kautta valmiiksi logot aseteltuna. Tarjouspyyntöä varten on tärkeää ilmoittaa sähköpostissa tarkat tiedot tarpeistanne: määrät, koot, värit, logot ja niiden sijoittelut.