Housut

Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Valmistaja
    • Hinta
     • Tuotetyyppi
       58 tuotetta

      HOUSUT PAINATUKSELLA

      Hanki nyt housut omalla painatuksella. Valikoimastamme löytyy loistavia vaihtoehtoja niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Collegeneuloksesta valmistettuja housuja on nykyään saatavilla puuvillaisena, teknisenä sekä niiden sekoituksena. Lisäksi valikoimasta löytyy verkkahousuja ja tuulihousuja esimerkiksi urheilujoukkueille.

      Suunnittele oma persoonallinen kuva collegehousuihin! Voit tilata housut helposti omalla kuvalla tai logolla helppokäyttöisellä suunnitteluohjelmallamme: Siirry vain suoraan tuotteesta suunnitteluohjelmaan, valitse väri ja koko, isää tekstiä, valmiita printtejä tai omia kuvia, muokkaa mieleiseksi ja tilaa. Vapauta sisäinen designerisi ja anna luovuutesi virrata! Jos valitsemasi collegehousut löytyy heti varastostamme, niin saat uudet printtihoususi noin viikossa. Jos sinulla on kiire, niin tiedustele toimitusajasta etukäteen asiakaspalvelustamme.

      OIKEIDEN COLLEGEHOUSUJEN VALINTA

      Oikein valitut ja istuvat collegehousut ovat mieleinen treenivaate, vapaa-ajan tai vaikka lahjavaate. Mikä on sinulle tärkeää? Onko housujen oltava mahdollisimman edulliset, laadukkaat, kestävät, ekologiset vai pitääkö olla saatavissa jokin tietty väri? Jos tarvitsette useammat collegehousut, niin silloin myös kokoskaala on hyvä tietää ja tarvitseeko olla myös naisten malli. Edullisimmissa malleissa on yleensä enemmän polyesteriä kuin puuvillaa ja tämä saattaa näkyä kovassa käytössä nukkaantumisena. Suosituin mallimme on ollut Cliquen Basic Pants. Ne ovat hyvälaatuiset, edulliset ja löytyvät heti varastostamme vähintään mustana. Muilla väreillä on noin viikon toimitusaika maahantuojan varastolta. Jos etsit laadukasta, ekologista luomupuuvillaisia collegehousuja, niin suosittelemme Cottoveria. Voit helposti rajata tuotteita koon, valmistajan, värin ja hinnan mukaan.

      OIKEAN KOON VALINTA

      Yleensä eri valmistajien koot poikkeavat jonkin verran, varsinkin tosi pienissä ja isommissa ko’oissa. Voit helposti verrata omien sopivien housujen leveyttä ja pituutta mittataulukkomme mittoihin.

      COLLEGEHOUSUT YRITYKSILLE

      Collegehousut sopivat hyvin yrityksille urheilupäivään, messuille, tapahtumiin tai vaikka myyntiin. Tarvitseeko joukkueesi tai urheiluseura collegehousut jäsenilleen? Collegehousut ovat hupparien ohella yksi urheiluseurojen suosituimmista vaatteista omalla logolla. Jäsenet pitävät niitä mielellään joukkuetapahtumien välillä vapaa-aikana. Meillä voit helposti tilata collegehousut yrityksen tai seuran omalla logolla suoraan verkkokaupasta: Suunnitteluohjelmalla voit lisätä logosi haluamaasi paikkaan, lisätä määrät kokoihin ja valita värit monista eri värivaihtoehdoista. Suunnitteluohjelma laskee automaattisesti määräalennukset ja selviät ilman tarjouspyyntöä. Parhaiten toimii logosta vektoritiedosto, yleensä se on .ai-, .eps- tai pdf-päätteinen.

      Eikö logostanne ole vektoritiedostoa? Meiltä löytyy myös verkkokaupasta palvelu logon vektorointiin, niin sekin ongelma saadaan ratkaistua. Saatte logostanne vektoritiedostot myöhempää tarvetta varten. Jos tuotteilla on kiire, alle kahden viikon toimitusaika, niin otathan ensin yhteyttä asiakaspalveluun. Voit myös pyytää tarjouksen sähköpostilla ja teemme tarjouksen verkkokaupan kautta logot valmiiksi aseteltuna. Tarjousta varten tulee ilmoittaa sähköpostissa tarkemmat tiedot tarpeista: määrä, koot, värit, logot ja niiden sijoittelut sekä millaisia housuja etsitte: edullista, todella laadukasta tai ekologista, luomupuuvillaista tuotetta.