Vauvanvaatteet

Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Valmistaja
    • Hinta
      23 tuotetta
     Suunnittele vauvanvaate itse: vauvan body, huppari tai t-paita omalla kuvalla tai tekstillä! Myös ruokalappu kuvalla ja tekstillä on erittäin suosittu ja sopii lahjaksi, vaikka isovanhemmilta tai tädiltä.

     Suunnittele itse oma persoonallinen kuva vauvanvaatteisiin. Meillä se onnistuu helposti: Lisää oma valokuvan ja/tai teksti vauvanvaatteeseen helppokäyttöisellä suunnitteluohjelmallamme. Siirry vain suoraan tuotteesta suunnitteluohjelmaan, valitse väri ja koko, lisää kuva ja/tai teksti, muokkaa mieleiseksi ja tilaa. Vapauta sisäinen designerisi ja anna luovuutesi virrata! Jos valitsemasi vauvanvaate löytyy heti varastostamme, niin saat tilauksesi noin viikossa. Jos sinulla on kiire, niin tiedustele toimitusajasta etukäteen asiakaspalvelustamme.

     VAUVAN BODY OMALLA PAINATUKSELLA

     Vauvan body on erittäin suosittu tuote verkkokaupassamme ja niitä löytyy hyvin mustana ja valkoisena omasta varastostamme nopeallakin toimituksella. Se on hyvä lahja juuri vauvan saaneelle kummilta tai kolleegoilta. Sopii myös yritykselle lahjaksi työntekijälle. Hyvä muistaa kuitenkin, ettei bodya kannata täyttää kuvilla, jotta sitä on mieluisaa myös vauvan käyttää.