Cottover Naisten T-paita, Musta
Cottover Naisten T-paita, Musta
Cottover Naisten T-paita, Musta
Cottover Naisten T-paita, Musta
Cottover Naisten T-paita, MustaCottover Naisten T-paita, MustaCottover Naisten T-paita, MustaCottover Naisten T-paita, Musta
141007-990

Cottover Naisten T-paita, Musta

19.90 €
ALV 24%
  Toimitustila
  Varastossa
  Vaihto ja palautus
  Tarjoamme 30 vrk vaihto- ja palautusoikeuden printtaamattomille tuotteille
  Maksuvaihtoehdot
  Lasku, verkkomaksut, kortit, MobilePay
  Lisätietoja tuotteelle
  Haluan lisätä tilaukselle kommentin koskien tuotetta
  Määräalennus Tilaa 5 ja säästä vielä -5%
  Tilaa 10 ja säästä vielä -10%
  Tilaa 25 ja säästä vielä -16%
  Tilaa 50 ja säästä vielä -22%
  Tilaa 100 ja säästä vielä -29%
  Tilaa 200 ja säästä vielä -32%
  Tilaa 500 ja säästä vielä -35%
  • Vaihtoehdot
   Cottover Naisten T-paita, ValkoinenCottover Naisten T-paita, LuonnonvalkoinenCottover Naisten T-paita, KeltainenCottover Naisten T-paita, OranssiCottover Naisten T-paita, VaaleanpunainenCottover Naisten T-paita, PinkkiCottover Naisten T-paita, PunainenCottover Naisten T-paita, VihreäCottover Naisten T-paita, TaivaansininenCottover Naisten T-paita, SininenCottover Naisten T-paita, NavyCottover Naisten T-paita, ViolettiCottover Naisten T-paita, AntrasiittiCottover Naisten T-paita, Musta
   Tuotetiedot
   Valmistaja:
   Materiaali:
   100% puuvillaa
   Malli:
   Naisille
   Valmistajan SKU:
   141007
   Tuoteryhmä:
   T-Paidat
   Tuotenumero:
   141007-990
  • Tuotekuvaus
   • Luomu
   SUUNNITTELE HUIPPU LAADUKAS NAISTEN LUOMUPUUVILLAINEN T-PAITA
   Vapauta sisäinen designerisi ja teetä oma design t-paitaan meidän suunnitteluohjelmallamme. Klikkaa "LISÄÄ PRINTTI" ja pääset suunnitteluohjelmaan. Valitse t-paidan väri ja lisää tekstiä monilla eri fonteilla. Voit lisätä objekteja kymmenistä eri malleista. Voit myös ladata omia kuvia järjestelmään ja käyttää niitä. Suosittelemme käyttämään korkean resoluution kuvia parhaan lopputuloksen saamiseksi.

   Upea naisten t-paita pyöreällä kauluksella. Kauluksessa siisti ribbineulos. Luomua ja kestävääkehitystä tukien tottakai!

   Paita on valmistettu hienolaatuisesta Reilun Kaupan luomupuuvillasta. Printtivaatteen uuden luomumalliston vaatteet valmistetaan pellosta paitaan asti kestävää kehitystä ajatellen. Luomumallisto on Joutsen-, GOTS- ja ÖKÖ-TEX merkitty ja mallistossa käytetty puuvilla on 100% ekologista ja sillä on Reilun Kaupan sertifiointi. Tuotteiden ympäristömerkit osoittavat niiden täyttävän laatua, terveyttä, ympäristöä ja työoloja koskevat vaatimukset.

   Kuvaus: Pyöreä kaulus.
   100% Reilun Kaupan -luomupuuvilla
   Konepesu: 60 asteessa
   Paino: 160 g/m2
   Tiesitkö että: Reilun kaupan puuvillan viljelijöille taataan vähimmäishinta, joka kattaa puuvillan kestävän tuotannon kulut. Puuvillan viljelijä saa lisäksi ylimääräisen palkkion, joka voidaan investoida koko yhteisön hyväksi esimerkiksi kouluihin, sairaaloihin tai kaivoihin. Lapsilla tulee olla mahdollisuus käydä koulua ja työskennellä. Lue lisää tästä ja paljon muusta meidän luomutuote infosta.
   Tätä tuotetta löytyy omasta varastosta yleisimpiä värejä (toimitusaika n. 3-14 arkipäivää)

   Tilaamme maanantaisin täydennystä, maahantuojan varastosta, muiden värien ja puuttuvien kokojen osalta. (toimitusaika n. 5-14 arkipäivää)

   Jos tarvitset tuotteet kahden viikon sisällä, niin varmista vielä asiakaspalvelusta toimitusaika.

   HUOM! Painatukset eivät kuulu hintaan, näet lopullisen hinnan painatuksilla suunnitteluohjelmassa
   Mittataulukot ja palautus
   Tuotteen kokoa valittaessa kannattaa tutustua tarkoin mittataulukkoon, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Suurimpaan osaan tuotteista löytyy mitat suunnitteluohjelmasta "More Product Info" kohdasta. Pääset suunnitteluohjelmaan LISÄÄ OMA PRINTTI linkistä. Jos tuotteessa ei ole mittataulukkoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluun. Mikäli et ole tyytyväinen tilaukseesi, printtaamattoman tuotteen palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitus & Palautus