Lippalakit

Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Valmistaja
   • Hinta
    • Tuotetyyppi
      31 tuotetta

     LIPPALAKKI KUVALLA

     Suunnittele lippalakki kuvalla itselle, urheiluseuralle tai yritykselle. Valikoimastamme löytyy loistavia, laadukkaita vaihtoehtoja ja maahantuojiltamme on saatavilla lukematon määrä eri malleja ja merkkejä, joten valinta voi tuntua vaikealta. Olemme pyrkineet helpottamaan valintaasi rajaamalla valikoimaamme muutamiin erinomaisiin ja suosittuihin vaihtoehtoihin. Maahantuojilta voimme tilata haluamasi vaihtoehdon, jos juuri sitä ei nyt löydy varastostamme. Persoonallisella lippiksellä sinä ja yrityksesi tai urheiluseurasi erottuvat varmasti joukosta.

     Suunnittele itse kuva lippikseen. Meillä se onnistuu helposti: Voit lisätä oman valokuvan ja/tai tekstin lippikseen helppokäyttöisellä suunnitteluohjelmalla. Siirry vain suoraan tuotteesta suunnitteluohjelmaan, valitse väri ja koko, muokkaa kuva ja/tai teksti mieleiseksi ja tilaa. Lisää tekstiä, kuvakirjaston valmiita printtejä, omia kuvia tai logoja. Vapauta sisäinen designerisi ja anna luovuutesi virrata! Jos valitsemasi lippis löytyy heti varastostamme, niin saat uuden lippiksesi noin viikossa. Jos sinulla on kiire, niin tiedustele toimitusajasta etukäteen asiakaspalvelustamme.

     LIPPALAKKI PAINATUKSELLA

     Meiltä saat useampaa lippalakkimallia tilattua yksittäin painatuksella. Suosituinta malliamme Atlantiksen Snap Five lippistä on saatavilla monia eri väriä suoraan omasta varastostamme. Tähän malliin on hyvä painaa, koska edessä ei ole saumaa.

     LIPPALAKKI BRODEERATTUNA

     Lippalakkien brodeerauskin onnistuu, mutta yleensä yhden kappaleen tekeminen on kallista, jos halutaan logo. Teksti tai numero valmiilla fonteilla onnistuu edullisemmin. Logot pitää digitoida brodeerauskoneelle, niin siitä tulee 40-50€ kulu. Jos lippiksiä tilataan yli 50 tai 100 kappaletta, niin näitä saadaan järkeviin hintoihin yhteistyökumppanimme Headwear kautta monia eri malleja.