Cottover Miesten huppari, Violetti
Cottover Miesten huppari, Violetti
Cottover Miesten huppari, Violetti
Cottover Miesten huppari, Violetti
Cottover Miesten huppari, Violetti
Cottover Miesten huppari, ViolettiCottover Miesten huppari, ViolettiCottover Miesten huppari, ViolettiCottover Miesten huppari, ViolettiCottover Miesten huppari, Violetti
141002-885

Cottover Miesten huppari, Violetti

73.90 €
ALV 24%
  Toimitustila
  Saatavilla maahantuojan varastolta tilauksesta, toimitusaika 7-14 päivää
  Vaihto ja palautus
  Tarjoamme 30 vrk vaihto- ja palautusoikeuden printtaamattomille tuotteille
  Maksuvaihtoehdot
  Lasku, verkkomaksut, kortit, MobilePay
  Lisätietoja tuotteelle
  Haluan lisätä tilaukselle kommentin koskien tuotetta
  Määräalennus Tilaa 5 ja säästä vielä -5%
  Tilaa 10 ja säästä vielä -10%
  Tilaa 25 ja säästä vielä -16%
  Tilaa 50 ja säästä vielä -22%
  Tilaa 100 ja säästä vielä -29%
  Tilaa 200 ja säästä vielä -32%
  Tilaa 500 ja säästä vielä -35%
  • Vaihtoehdot
   Cottover Miesten huppari, ValkoinenCottover Miesten huppari, LuonnonvalkoinenCottover Miesten huppari, KeltainenCottover Miesten huppari, OranssiCottover Miesten huppari, VaaleanpunainenCottover Miesten huppari, PinkkiCottover Miesten huppari, PunainenCottover Miesten huppari, VihreäCottover Miesten huppari, TaivaansininenCottover Miesten huppari, SininenCottover Miesten huppari, NavyCottover Miesten huppari, ViolettiCottover Miesten huppari, AntrasiittiCottover Miesten huppari, Musta
   Tuotetiedot
   Valmistaja:
   Materiaali:
   80% puuvillaa, 20% polyesteria
   Malli:
   Unisex, Miehille
   Valmistajan SKU:
   141002
   Tuoteryhmä:
   Hupparit
   Tuotenumero:
   141002-885
  • Tuotekuvaus
   • Luomu
   SUUNNITTELE LUOMUPUUVILLAINEN MIESTEN HUPPARI
   Vapauta sisäinen designerisi ja teetä oma design huppariin meidän suunnitteluohjelmallamme. Klikkaa "LISÄÄ PRINTTI" ja pääset suunnitteluohjelmaan. Valitse hupparin väri ja lisää tekstiä monilla eri fonteilla. Voit lisätä objekteja kymmenistä eri malleista. Voit myös ladata omia kuvia järjestelmään ja käyttää niitä. Suosittelemme käyttämään korkean resoluution kuvia parhaan lopputuloksen saamiseksi.

   Miesten hupullinen collegepaita, jossa harjattu pehmeä sisäpuoli. Hupparissa etutasku, hihansuissa ja paidan helmassa 2x2 ribbineulos ja hupussa kaksinkertainen kangas.

   Huppari on valmistettu hienolaatuisesta Reilun Kaupan luomupuuvillasta ja kierrätetystä polyesteristä. Printtivaatteen uuden luomumalliston vaatteet valmistetaan pellosta paitaan asti kestävää kehitystä ajatellen. Luomumallisto on Joutsen-, GOTS- ja ÖKO-TEX merkitty ja mallistossa käytetty puuvilla on 100% ekologista ja sillä on Reilun Kaupan sertifiointi. Tuotteiden ympäristömerkit osoittavat niiden täyttävän laatua, terveyttä, ympäristöä ja työoloja koskevat vaatimukset.

   Kuvaus:
   Miesten
   80% Reilun Kaupan -luomupuuvilla, 20% kierrätetty polyesteri
   Koot: S-4XL
   Paino: 280 g/m2

   Tiesitkö että: Hupparin valmistaja on mukana monissa projekteissa, jotka tekevät maailmasta hiukan paremman paikan. Yhtenä esimerkkinä BSCI (BUSINESS SOCIAL COMPLIANCE INITIATIVE). BSCI on Eurooppalaisten kauppaketjujen kehittämä sosiaalisen laadunvalvonnan malli. Sen tavoitteena on ns. riskimaiden tavarantoimittajien työolojen parantaminen kansainvälisten sopimusten vaatimalle tasolle sekä selkeyttää ja yhtenäistää yritysten tekemää tavarantoimittajien valvontaa. Yhteistyön tavoitteena on varmistaa, että kuluttajille tarjottavat tuotteet on valmistettu sosiaalisesti ja eettiseseti hyväksyttävissä tuotanto-olosuhteissa. Lue lisää tästä ja paljon muusta meidän luomutuote infosta.

   Sertifioinnit: Joutsenmerkki, Reilu Kauppa, GOTS, ÖKO-TEX"

   Tätä tuotetta emme säilytä omassa varastossa juurikaan, mutta tilaamme maanantaisin täydennystä, maahantuojan varastosta puuttuvien osalta. (toimitusaika n. 5-14 arkipäivää)

   Jos tarvitset tuotteet kahden viikon sisällä, niin varmista vielä asiakaspalvelusta toimitusaika.

   HUOM! Painatukset eivät kuulu hintaan, näet lopullisen hinnan painatuksilla suunnitteluohjelmassa
   Mittataulukot ja palautus
   Tuotteen kokoa valittaessa kannattaa tutustua tarkoin mittataulukkoon, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Suurimpaan osaan tuotteista löytyy mitat suunnitteluohjelmasta "Lisää tuotetietoja" kohdasta. Pääset suunnitteluohjelmaan LISÄÄ OMA PRINTTI linkistä. Jos tuotteessa ei ole mittataulukkoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluun. Mikäli et ole tyytyväinen tilaukseesi, printtaamattoman tuotteen palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitus & Palautus