Blåkläder Kevyesti Topattu Takki, Musta/Musta
Blåkläder Kevyesti Topattu Takki, Musta/Musta
Blåkläder Kevyesti Topattu Takki, Musta/Musta
Blåkläder Kevyesti Topattu Takki, Musta/Musta
Blåkläder Kevyesti Topattu Takki, Musta/MustaBlåkläder Kevyesti Topattu Takki, Musta/MustaBlåkläder Kevyesti Topattu Takki, Musta/MustaBlåkläder Kevyesti Topattu Takki, Musta/Musta
48901977-9900

Blåkläder Kevyesti Topattu Takki, Musta/Musta

204.98 €
ALV 24%
  Kevyesti topattu takki, jossa verkkovuori. Sopii erinomaisesti niin syksyyn kuin kevääseenkin. Veden- ja tuulenpitävä ja hengittävä, teipatut saumat. Näyttävät kontrastiväriset yksityiskohdat sivuilla ja vetoketjuissa. Heijastinnauhat irrotettavassa hupussa ja hihoissa. Takki on sertifioitu EN 343 (suojaus sateelta) mukaan.
  Lue lisää
  Toimitustila
  Saatavilla maahantuojan varastolta tilauksesta, toimitusaika 7-14 päivää
  Vaihto ja palautus
  Tarjoamme 30 vrk vaihto- ja palautusoikeuden printtaamattomille tuotteille
  Maksuvaihtoehdot
  Lasku, verkkomaksut, kortit, MobilePay
  Lisätietoja tuotteelle
  Haluan lisätä tilaukselle kommentin koskien tuotetta
  Määräalennus Tilaa 10 ja säästä vielä -5%
  Tilaa 25 ja säästä vielä -6%
  Tilaa 50 ja säästä vielä -8%
  Tilaa 100 ja säästä vielä -10%
  • Vaihtoehdot
   Blåkläder Kevyesti Topattu Takki, Grafiitinharmaa/MustaBlåkläder Kevyesti Topattu Takki, Musta/HarmaaBlåkläder Kevyesti Topattu Takki, Musta/HuomiokeltainenBlåkläder Kevyesti Topattu Takki, Musta/HuomiopunainenBlåkläder Kevyesti Topattu Takki, Musta/KeskisininenBlåkläder Kevyesti Topattu Takki, Musta/MustaBlåkläder Kevyesti Topattu Takki, Musta/PunainenBlåkläder Kevyesti Topattu Takki, Tumma Mariininsininen/HuomiokeBlåkläder Kevyesti Topattu Takki, Tumma Mariininsininen/MustaBlåkläder Kevyesti Topattu Takki, Tumma Oliivinvihreä/MustaBlåkläder Kevyesti Topattu Takki, Tummanharmaa/Musta
   Tuotetiedot
   Valmistaja:
   Materiaali:
   100% polyesteria
   Malli:
   Miehille
   Valmistajan SKU:
   48901977
   Tuoteryhmä:
   Työtakit
   Tuotenumero:
   48901977-9900
  • Tuotekuvaus

   48901977 / KEVYESTI TOPATTU TAKKI
   Kevyesti topattu takki, jossa verkkovuori. Sopii erinomaisesti niin syksyyn kuin kevääseenkin. Veden- ja tuulenpitävä ja hengittävä, teipatut saumat. Näyttävät kontrastiväriset yksityiskohdat sivuilla ja vetoketjuissa. Heijastinnauhat irrotettavassa hupussa ja hihoissa. Takki on sertifioitu EN 343 (suojaus sateelta) mukaan. SERTIFIOINTI Ei huomio sertifioitu.

   KANKAAT 100% polyesteri, oxford, laminoitu, tuulenpitävä, vedenpitävä 15000 mm, hengittävä Ret 8,5, 200g/m² VUORI Tikkivuori hihoissa, Airmesh vuori.

   TOIMINNALLISUUS Tuulen- ja vedenpitävä hengittävä materiaali, teipatut saumat.

   YKSITYISKOHDAT Irrotettava ja säädettävä huppu, jossa verkkovuori Vuoressa vetoketju siirtokuvapainatusta varten Logopainatus rinnassa, Painatus hihassa.

   KIINNITYS Yksisuuntainen muovinen vetoketju.

   TASKUT Vetoketjulliset rintataskut Vetoketjulliset etutaskut.

   LISÄOMINAISUUDET Takaa pidennetty helma, Kiristysnauhalla säädettävä helma Hihansuun sisäpuolella resori, jossa peukaloaukko, Säädettävät hihansuut.

   HEIJASTIN Heijastavat painatukset hihoissa ja hupussa

   MATERIAALIT JA PESU 100% polyesteri, oxford, laminoitu, tuulenpitävä, vedenpitävä 15000 mm, hengittävä Ret 8,5, 200g/m² Tuulen- ja vedenpitävä, hengittävä materiaali. 15000 mm/4 000 g/m²/24 h. Fluoresoivat värit ovat EN ISO 20471 -standardin mukaisia (Näkyvä varoitusvaatetus ammattikäyttöön). Materiaali on EN 343 -standardin luokan 3/3 -mukainen (Suojaus sateelta). Pesu 40 asteessa. 

   SERTIFIKAATIT EN 342 - Suojaus kylmältä - yhdessä tuotteen 1810 kanssa Ei huomio sertifioitu EN 343, luokka 4,5.

   Mittataulukot ja palautus
   Tuotteen kokoa valittaessa kannattaa tutustua tarkoin mittataulukkoon, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Suurimpaan osaan tuotteista löytyy mitat suunnitteluohjelmasta "Lisää tuotetietoja" kohdasta. Pääset suunnitteluohjelmaan LISÄÄ OMA PRINTTI linkistä. Jos tuotteessa ei ole mittataulukkoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluun. Mikäli et ole tyytyväinen tilaukseesi, printtaamattoman tuotteen palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitus & Palautus