B&C Miesten Orgaaninen Huppari, Black Pure
B&C Miesten Orgaaninen Huppari, Black Pure
B&C Miesten Orgaaninen Huppari, Black PureB&C Miesten Orgaaninen Huppari, Black Pure
WU33B-005

B&C Miesten Orgaaninen Huppari, Black Pure

36.90 €
ALV 24%
  Erityisen pehmeä, orgaanisesta puuvillasta ja kierrätetystä polyesteristärnvalmistettu musta huppari. Ympäristötietoisen valinta - Sopii niin vapaa-aikaan kuin kevyempään työhönkin. Laaja värivalikoima!
  Lue lisää
  Toimitustila
  Saatavilla maahantuojan varastolta tilauksesta, toimitusaika 7-14 päivää
  Vaihto ja palautus
  Tarjoamme 30 vrk vaihto- ja palautusoikeuden printtaamattomille tuotteille
  Maksuvaihtoehdot
  Lasku, verkkomaksut, kortit, MobilePay
  Lisätietoja tuotteelle
  Haluan lisätä tilaukselle kommentin koskien tuotetta
  Määräalennus Tilaa 5 ja säästä vielä -2%
  Tilaa 10 ja säästä vielä -4%
  Tilaa 25 ja säästä vielä -8%
  Tilaa 50 ja säästä vielä -14%
  Tilaa 100 ja säästä vielä -21%
  Tilaa 200 ja säästä vielä -25%
  Tilaa 500 ja säästä vielä -28%
  • Vaihtoehdot
   B&C Miesten Orgaaninen Huppari, Apple GreenB&C Miesten Orgaaninen Huppari, AsphaltB&C Miesten Orgaaninen Huppari, Black PureB&C Miesten Orgaaninen Huppari, Blue FogB&C Miesten Orgaaninen Huppari, BurgundyB&C Miesten Orgaaninen Huppari, Forest GreenB&C Miesten Orgaaninen Huppari, Heather GreyB&C Miesten Orgaaninen Huppari, LimeB&C Miesten Orgaaninen Huppari, Magenta PinkB&C Miesten Orgaaninen Huppari, MochaB&C Miesten Orgaaninen Huppari, NavyB&C Miesten Orgaaninen Huppari, Off WhiteB&C Miesten Orgaaninen Huppari, Pure OrangeB&C Miesten Orgaaninen Huppari, Radiant PurpleB&C Miesten Orgaaninen Huppari, RedB&C Miesten Orgaaninen Huppari, Royal BlueB&C Miesten Orgaaninen Huppari, SageB&C Miesten Orgaaninen Huppari, Soft RoseB&C Miesten Orgaaninen Huppari, WhiteB&C Miesten Orgaaninen Huppari, Yellow FizzB&C Miesten Orgaaninen Huppari, Navy Blue
   Tuotetiedot
   Valmistaja:
   Materiaali:
   80% puuvillaa, 20% polyesteria
   Malli:
   Miehille, Unisex
   Valmistajan SKU:
   WU33B
   Tuoteryhmä:
   Hupparit
   Tuotenumero:
   WU33B-005
  • Tuotekuvaus
   SUUNNITTELE MIESTEN LUOMU HUPPARI
   Vapauta sisäinen designerisi ja teetä oma design hupparitakkiin meidän uudella suunnitteluohjelmalla. Klikkaa "LISÄÄ PRINTTI" ja pääset suunnitteluohjelmaan. Valitse hupparitakin väri ja lisää tekstiä monilla eri fonteilla. Voit myös lisätä omia kuvia tai vektoriobjekteja, tai valita valmiita objekteja kymmenistä eri malleista. Lisäämme uusia säännöllisesti ja jos jokin mieleinen puuttuu, kerro meille niin lisäämme.

   LUOMU HUPPARI REGULAR FIT 280 G/M²
   Erityisen pehmeä, orgaanisesta puuvillasta ja kierrätetystä polyesteristä
   valmistettu huppari. Ympäristötietoisen valinta - Sopii niin vapaa-aikaan kuin kevyempään työhönkin. Laaja värivalikoima!

   80% luomu OCS kampapuuvilla 20% RCS kierrätys polyesteri

   Set in hihan istutus, harjattu sisäpuoli, vuorellinen huppu, resori helmassa ja hihansuissa. Trendikäs ja moderni täysileveä etutasku mah­dollistaa isommankin painokuvan. 

   Koot: XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL

   HUOM! Painatukset eivät kuulu hintaan, näet lopullisen hinnan painatuksilla suunnitteluohjelmassa. 
   Mittataulukot ja palautus
   Tuotteen kokoa valittaessa kannattaa tutustua tarkoin mittataulukkoon, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Suurimpaan osaan tuotteista löytyy mitat suunnitteluohjelmasta "Lisää tuotetietoja" kohdasta. Pääset suunnitteluohjelmaan LISÄÄ OMA PRINTTI linkistä. Jos tuotteessa ei ole mittataulukkoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluun. Mikäli et ole tyytyväinen tilaukseesi, printtaamattoman tuotteen palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitus & Palautus