TKHKI pipo, Navy
TKHKI pipo, Navy
TKHKI pipo, NavyTKHKI pipo, Navy
TK140101-53

TKHKI pipo, Navy

13.90 €
ALV 24%
Toimitustila
Saatavilla maahantuojan varastolta tilauksesta, toimitusaika 7-14 päivää
Vaihto ja palautus
Tarjoamme 30 vrk vaihto- ja palautusoikeuden printtaamattomille tuotteille
Lisätietoja tuotteelle
Haluan lisätä tilaukselle kommentin koskien tuotetta
Määräalennus Tilaa 5 ja säästä vielä -5%
Tilaa 10 ja säästä vielä -10%
Tilaa 25 ja säästä vielä -16%
Tilaa 50 ja säästä vielä -22%
Tilaa 100 ja säästä vielä -29%
Tilaa 200 ja säästä vielä -32%
Tilaa 500 ja säästä vielä -35%
 • Vaihtoehdot
  TKHKI pipo, LimeTKHKI pipo, LuonnonvalkoinenTKHKI pipo, MeleerattuharmaaTKHKI pipo, MustaTKHKI pipo, NavyTKHKI pipo, PinkkiTKHKI pipo, PunainenTKHKI pipo, TurkoosiTKHKI pipo, Vihreä
  Tuotetiedot
  Valmistaja:
  Materiaali:
  97% puuvillaa, 3% elastaania
  Malli:
  Unisex
  Valmistajan SKU:
  TK140101
  Tuoteryhmä:
  Pipot
  Tuotenumero:
  TK140101-53
 • Tuotekuvaus

  SUUNNITTELE OMA PRINTTISI PIPOON

  Vapauta sisäinen designerisi ja teetä oma design pipoon meidän uudella suunnitteluohjelmalla. Klikkaa "LISÄÄ PRINTTI" ja pääset suunnitteluohjelmaan. Valitse pipon väri ja lisää tekstiä monilla eri fonteilla. Voit myös lisätä objekteja kymmenistä eri malleista. Lisäämme uusia säännöllisesti ja jos jokin mieleinen puuttuu, kerro meille niin lisäämme.

  Nyt pipot tapahtumaan tai vaikkapa vaalikampanjaan omalla sloganilla ja numerolla! Pipona käytetään 100% suomalaista TKHKI-pipoa. Neulos, ompelu ja painotyö tehdään Suomessa. Suosi suomalaista!

  Huom! Ei sisällä painatuksia, näet kokonaishinnan lisäämällä painatukset ja määrän.

  Materiaali: 97% puuvilla ja 3% elastaania

  Kaksinkertaista neulosta

  Erittäin miellyttävä päässä

  Koot: Pipo venyy käytössä pään mukaan sopivaksi, mutta isoon päähän muotoutunut pipo ei pienene takaisin pieneen päähän sopivaksi. Adult (Päänympärys 52-60cm, pipon pituus n. 27cm) Junior (Päänympärys 46-52cm, pipon pituus n. 25cm)

  Tätä tuotetta löytyy yleensä hyvin omasta varastosta kaikissa väreissä. (toimitusaika n. 3-7 arkipäivää) Jos tarvitset tuotteet kahden viikon sisällä, niin varmista vielä asiakaspalvelusta toimitusaika.

  Mittataulukot ja palautus
  Tuotteen kokoa valittaessa kannattaa tutustua tarkoin mittataulukkoon, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Suurimpaan osaan tuotteista löytyy mitat suunnitteluohjelmasta "Lisää tuotetietoja" kohdasta. Pääset suunnitteluohjelmaan LISÄÄ OMA PRINTTI linkistä. Jos tuotteessa ei ole mittataulukkoa, olethan yhteydessä asiakaspalveluun. Mikäli et ole tyytyväinen tilaukseesi, printtaamattoman tuotteen palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitus & Palautus