Maksutavat

MaksutavatTuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Voit maksaa seuraavilla vaihtoehdoilla: pankkien verkkomaksu (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki), korttimaksu (Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express, Eurocard ja Diners Club), Collector Bank lasku ja MobilePay. Maksutapahtumaa koskevat reklamaatiot tulee osoittaa maksunvälittäjälle eli Paytrail Oy:lle.

Lahjakortti ja alennuskoodi: Voit käyttää lahjakorttia tai alennuskoodia klikkaamalla ostoskoriin ja syöttämällä koodin sille varattuun kohtaan.

Verkkomaksut - Paytrail


Maksamalla verkkopankissa saamme rahansiirrosta välittömän vahvistuksen ja tilauksen käsittelyaika on lyhyempi kuin manuaalisesti tehdyissä tilisiirtotilauksissa. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle.

Suomen verkkomaksut mahdollistaa maksamisen kaikkien kotimaisten verkkopankkien kautta. Lisätietoja: Suomen Verkkomaksujen sivuilla


Pankki- ja luottokortit


Kortilla maksaessasi kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. USK Wear Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittaa tuotteet tai palvelut ja käsittelee mahdolliset tuotereklamaatiot. Maksun saajana näkyy Paytrail Oy, joka myös käsittelee maksutapahtumia koskevat reklamaatiot.


MobilePay


MobilePaylla voit maksaa verkkokaupassasi ostokset nopeasti ja helposti. MobilePay on kuluttajalle täysin maksuton sovellus ja tarjolla kaikkien pankkien asiakkaille. Helppoa maksamista: Ostokset voi maksaa syöttämällä puhelinnumeron ja hyväksymällä MobilePay-sovelluksessa. Sovelluksesta vastaa Danske Bank. Sovelluksen voi ladata älypuhelimesi tai tablettisi sovelluskaupasta. Lue lisää täältä.

Käyttääksesi MobilePaytä sinun tulee olla yli 15-vuotias.

Lataa MobilePay AppStoresta, Google Playsta tai Windows Storesta.


Collector Bank Lasku ja Osamaksu


Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Commercen kanssa, joka on Collector Bank Ab:n laskupalvelu. Osamaksu käytössä vain kuluttaja-asiakkailla. Kertaostos enintään 5000 €. Maksaessaan Collectorilla, asiakas saa jopa 60 päivän korottoman maksuajan (Yrityksillä 30 ja 45 päivää). Kun valitsette maksutavaksi Collector Commercen, tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta Teillä voi olla jopa aikaa maksaa laskunne. Lisäämme laskuun euron laskutusmaksun. (Yrityksille 10 €)

Kun valitsette verkkokaupassa laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 18 vuotta tilauksen yhteydessä.

Kun valitset maksuvaihtoehdoksi osamaksukampanjan, lähettää Collector laskun, jonka eräpäivä on seuraavan kuukauden viimeisenä päivänä. Lisäkulut lisätään suoraan kassaan kun valitset osamaksukampanjan. Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään. Jatkaaksesi osamaksua, sinun tulee maksaa laskussa ilmoitettu kiinteä summa. Laskut lähetetään kuukauden puolessa välissä. Tarkistamme ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissakin tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista. Myöhästyneistä maksuista tai maksamattomista laskuista veloitetaan muistutuskulut sekä viivästyskorko.

Saatte täydelliset ehdot Collector Commercen Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot


Nouto


Valitessasi postituksen sijasta noudon voit tulla noutovarastollemme pääsääntöisin arkisin klo 9 - 16:00. Sovi kuitenkin etukäteen asiakaspalvelun kanssa milloin tulet noutamaan, niin olemme varmasti paikalla.

Tuotteet tulee noutaa varastolta osoitteessa Tulkintie 29 01740 Vantaa (puh. 040 1981210;