Printtivaate

Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Hinta
    • Tuotetyyppi
      3 tuotetta
     Rajaukset:
     Printtivaate

     Printtivaate

     Olemme vaatepainatuksiin erikoistunut 100 % suomalainen, Helsingin Suutarilassa toimiva yritys. Yksilöimme tuotteet aina asiakkaan tarpeiden mukaan, laadukkaasti ja nopeasti. Teemme yhteistyötä yksityisen asiakkaiden, yritysten, järjestöjen, erilaisten ryhmien ja urheiluseurojen kanssa. Olipa kyseessä sitten hauska printtipaita viikonlopun rientoihin, mainospaidat tai messuvaatteet yrityksen tapahtumaan tai peliasut ensi kauden sarjapeleihin, palvelemme teitä ammattitaidolla ja luotettavasti. Meiltä löydätte tuotteet moneen tarpeeseen, myös mainoslahjat ja erilaiset painotyöt. Meille tärkeitä arvoja ovat laatu, asiakastyytyväisyys, henkilökohtainen palvelu ja asiakaslupauksen pitäminen.

     Yritys sai alkunsa yrityksen oman brändin TKHKI:n aurinkolasiprinttipipoista vuonna 2013. Brändin tuotteet valmistetaan päämateriaaleja myöten kokonaan Suomessa. Toiminta laajeni tammikuussa 2017 ja TKHKI siirtyi Printtivaatteen alle. USK Wear Oy osti Printtivaatteen syyskuussa 2017 ja lokakuussa 2020 Tuomas Karppinen hankki osake-enemmistön USK Wear Oy:stä. Jatkamme edelleen toimintaamme samaan tapaan asiakasta henkilökohtaisesti palvellen Tuomas Karppisen johdolla. Veli, Joonas Karppinen, osti samaan aikaan yhtiöstä 20 %. Hän toimii tuotannon puolella varmistaen laadukkaan työn jäljen.

     Valmistamme omaa, hintalaatusuhteelta erinomaista sublimoitua pelipaitamallistoa eri urheilulajeihin. Paitojen ulkoasu on kokonaan suunniteltavissa omien mieltymisten ja värien mukaan. Pyrimme saamaan näitä lisättyä verkkokauppaamme, voit kysyä sitä ennen lisätietoja suoraan asiakaspalvelusta.

     Valikoimissamme on myös laadukkaita ja kestäviä työvaatteita sekä ensihoidon vaatteita, jotka löytyvät USK Wear -brändin alta. Kaikki tuotteemme löytyvät täältä Printtivaatteen verkkokaupasta!