Craft

Rajaa tuloksia
 • Väri
  • Koko
   • Hinta
    • Tuotetyyppi
      11 tuotetta
     Rajaukset:
     Craft

     Craft

     Vuonna 1977 Ruotsissa perustettu Craft tunnetaan laajalti maailmalla laadukkaista teknisistä urheilutekstiileistään sekä vapaa-ajan vaatteistaan, joissa materiaalit, ergonomia ja design yhdistyvät tyylikkääksi ja toiminnalliseksi lopputulokseksi.

     Laajasta valikoimasta löydät lajivaatteet pyöräilyyn, maastohiihtoon, sisätreeniin, juoksuun – unohtamatta kenkiä tai ylivertaisia alusasuja. Craft tekee jatkuvasti yhteistyötä kaiken tasoisten urheilijoiden kanssa, jotta tuotteita voidaan kehittää entistä paremmiksi. Monet huippu-urheilijat luottavat Craftin vaatteisiin niin harjoitellessa kuin kilpaillessa. Craftin valikoimasta löytyy myös paljon vapaa-ajan vaatteita ihan jokaiselle. Sääolosuhteet on otettu hyvin huomioon, sillä niin kylmään tai lämpimään, tuuliseen ja sateiseen keliin on saatavilla säänmukaiset vaatteet. Valikoimasta löytyy paljon profiilipuolelle sopivia tuotteita niin takkeja kuin muitakin tekstiilejä. Ihmiset, jotka arvostavat laatua, maksimaalista toimivuutta ja optimaalisia elämyksiä valitsevat Craft -tuotemerkin – Enjoy the hard work!

     Craft Teamwear

     Kaikkiin urheilulajeihin - kaikille pelaajille. Craft Teamwear näkee jokaisessa ihmisessä urheilijan ja tarjoaa laadukkaita tuotteita kaiken tasoisille urheilijoille ja urheiluseuroille. Malliston vaatteet on suunniteltu luomaan joukkuehenkeä ja optimoimaan suorituskykyä. Teknisiä vaatteita on saatavana sekä harjoitteluun että peleihin. Yhdessä urheilijoiden ja urheiluseurojen kanssa Craft Teamwear vie joukkuehengen ja yhteistyön aivan uudelle tasolle.

     Luo joukkueelle yhtenäinen ilme. Craft Teamwear jo vuosien ajan tehneet yhteistyötä maailman parhaiden yksilöurheilijoiden kanssa. Nyt on laajennettu toimintaa uudelle alueelle - joukkueurheiluun. Next Generation Teamwear -mallisto tarjoaa laadukkaita joukkuevaatteita sekä nykyisille että tulevaisuuden kyvyille. Mallisto pitää sisällään teknisiä vaatteita, jotka optimoivat suorituskykyä ja vahvistavat joukkuehenkeä.

     Värejä joka lähtöön. Kaikilla joukkueilla on omat tunnusvärinsä. Näiden erilaisten väritarpeiden täyttämiseksi valikoimassa on monta erilaista värivaihtoehtoa: puhtaita, klassisia värejä, jotka sopivat useimpien urheiluseurojen ilmeeseen.

     Treenaa kovaa. Joka säässä. Next Generation Teamwear -vaatteiden avulla voit kantaa joukkueesi värejä ja vahvistaa joukkuehenkeä 365 päivänä vuodessa. Mallisto on suunniteltu pohjoismaisiin sääolosuhteisiin sillä se sisältää myös kylmiin ja sateisiin vuodenaikoihin sopivia vaatteita. Mallistoon kuuluu useita lämpimiä takkeja, jotka ovat omiaan lämmittelyyn, edustustilaisuuksiin tai vaihtopenkillä istuville pelaajille ja valmentajille. Saatavana on myös sadetakkeja kosteassa säässä treenaamiseen.

     Tutustu Craft ja Craft Teamwear koko mallistoon täältä. Saat kaikki malliston tuotteet kauttamme.