Rajaa tuloksia
  • Hinta
    • min EUR 1240000 - max EUR 0
 0 tuotetta
    Voi ei! Mitään ei löytynyt hakuasetuksilla.

Lahjakortit

Täältä voit ostaa Printtivaatteen oman verkkokaupan lahjakortteja tai Joyful-lahjakortteja liikelahjoiksi tai työntekijöille lahjaksi. Lahjakortti on helppo lahja ja lahjansaaja voi itse valita haluamansa tuotteen.

LAHJAKORTIT LOGOLLA

Saat meiltä upeat Joyful-lahjakortit. Voit ilahduttaa lahjakortilla niin asiakkaita, yhteistyökumppaneita kuin henkilöstöäkin. Kun olet tehnyt lahjakorttitilauksen, valmiit kortit toimitetaan sinulle nopeasti. Anna ne lahjansaajille - ja sinun työsi on tehty. Lahjansaaja löytää menettely- ja kirjautumisohjeet lahjakortistaan sekä henkilökohtaisen koodinsa www.joyful.fi-sivustolle. Verkkosivuilla hän valitsee itselleen mieluisan lahjan, minkä jälkeen lahja lähetetään hänelle. Lahjakortteja on kolmessa eri hintaluokassa: 29€, 49€ sekä 69€ ja kussakin hintaluokassa on laaja valikoima upeita lahjoja.

Jos tilauksesi käsittää yli 30 Joyful-lahjakorttia, sinulla on mahdollisuus esittää Joyful.fi-sivuilla oma personoitu tervehdyksesi lahjan saajille. Voit liittää halutessasi mukaan yrityksesi logon tai haluamasi kuvan. Tämä palvelu edellyttää, että lähetät meille tervehdyksesi sekä yrityksesi logon JPG- tai vektori EPS-muodossa.

Jos tilauksesi määrä ylittää 100 Joyful-lahjakorttia, voit halutessasi lisätä verkkosivujen tervehdyksen lisäksi yksilöllisen tervehdyksesi ja yrityksen logon myös lahjakortteihisi. Tämä palvelu edellyttää, että lähetät meille tervehdyksesi sekä yrityksesi logon JPG- tai vektori EPS-muodossa. Mikäli olet kiinnostunut linkittämään myös oman videotervehdyksesi mukaan, niin onnistuu sekin palvelussamme - kysy lisää asiakaspalvelustamme!